به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، امید صبری پور چهارشنبه در نشست بررسی مسایل بهداشتی شوش با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سالن نشست های فرمانداری شوش، با اشاره به بازدید سرزده و شبانه خود از بیمارستان نظام مافی شوش طی روزهای اخیر افزود: بازدید انجام شده از این بیمارستان که بدون اطلاع قبلی انجام شد، رضایت بخش بود ولی در آن بازدید، بر اساس مطالب مطرح شده توسط مراجعه کنندگان، بخش زیادی از نارضایتیها ریشه در نحوه مدیریت بیمارستان و اشکال در برخی از بخشها از جمله تزریقات دارد.
وی انصاف در ارزیابی عملکرد دستگاهها را مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: همانطور که هر جا کاستی، ضعف، نقصان و ترک فعلی مشاهده میشود باید تذکر داد، در مواردی که کار به درستی انجام میشود نیز باید از عملکرد آن مجموعه تجلیل کرد.
سرپرست فرمانداری شوش، مطالبه کارکنان بیمارستان نظام مافی را یکی از دغدغههای کادر درمان در شوش دانست و گفت: یک نفر از هر سه نفر از کارکنان بیمارستان نظام مافی شوش قصد ترک این شهرستان دارد.
وی با بیان اینکه شرایط نامناسب درمانگاه شبانه روزی شهر حر شوش یکی از چالش های جدی بهداشتی در این شهرستان است، ادامه داد: درمانگاه شبانه روزی شهر حر باید تقویت شود تا وضعیت خدمت رسانی به مردم در این درمانگاه ارتقا یابد.
صبری پور افزایش همگرایی میان دستگاهها را ضروری دانست و بیان کرد: گره گشایی از مسایل شهرستان نیاز به کار جمعی و روحیه تعامل میان همه دستگاهها دارد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، شهرستان شوش با بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول بود که یکم آبان ماه ۱۳۹۹ از این دانشگاه منفک شد و زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز قرار گرفت.
بیمارستان نظام مافی تنها بیمارستان شوش است که به دلیل همجواری با جاده سراسری جنوب – تهران نقش مهمی در امداد رسانی به مصدومان سوانح رانندگی دارد.
بیمارستان شهدای شوش به عنوان دومین بیمارستان این شهرستان اگر چه هم اکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد ولی روند کند تکمیل این طرح مهم بهداشتی که میتواند بخش زیادی از بار مراجعه کنندگان به بیمارستان نظام مافی را برطرف نماید موجب انتقاد شهروندان شده است.