به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، امیر ظاهرطحان روز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش دزفول در سالن نشستهای این مدیریت بیان کرد: این دانشآموز به عنوان ممتازترین دانشآموز دوره متوسطه اول کشور شناخته شده است که امروز با حضور اعضای شورای آموزش و پرورش تجلیل شد.
جایزه البرز در سطح نخبگانی به چهار گروه دانشمندان، دانشجویان، طلاب حوزههای علمیه و مخترعان جوان تعلق میگیرد.
وی افزود: همچنین رضوان نوری مادر رییس نهضت سوادآموزی دزفول بابت کسب رتبه نخست کشوری در زمینه جذب سوادآموز از ندامتگاه نیز تجلیل شد.
ظاهرطحان به تجلیل از یکی از فرهنگیان دزفول به عنوان پژوهشگر برتر اشاره کرد و گفت: پریسا ناظمیفر مدیر دبیرستان نمونه دولتی رضوان دزفول نیز بابت کسب رتبه برتر استان در بین مدارس نمونه دولتی شایسته تقدیر شد.
وی با اشاره به کسب رتبه نخست مدارس امور شاهد و ایثارگران در خوزستان توسط دزفول، رتبه نخست در جشنواره استانی خوارزمی و رتبه نخست دارالقران خاتم الانبیا در بین دارالقرانهای کشور در سال گذشته افزود: کسب رتبه برتر استان توسط حراست آموزش و پرورش دزفول در بین واحدهای حراست خوزستان، رتبه نخست انجمن اولیا و مربیان دزفول در استان و رتبه نخست امور بانوان آموزش و پرورش در بین مدارس خوزستان از دیگر افتخارات کسب شده توسط دانش آموزان و فرهنگیان دزفول است.
مدیر آموزش و پرورش دزفول با بیان اینکه مقامهای اول استان همواره به دزفول تعلق دارد، تاکید کرد: همانطور که رتبههای برتر توسط دانش آموزان دزفول کسب میشود انتظار میرود در توزیع خدمات و امکانات نیز به این شهرستان به صورت ویژه پرداخته شود.
وی با اشاره به دیگر برنامههای اجرا شده در آموزش و پرورش دزفول ادامه داد: طی سه ماه اخیر، حدود ۲۲ یادواره شهدا در قالب طرح سپاس در دزفول برگزار شده است.
برگزاری امتحانات کتبی نهایی دی ماه نیازمند پشتیبانی است
ظاهرطحان با اشاره به تغییر تاریخ امتحانات نوبت اول به دلیل آلودگی هوا و غیرحضوری شدن مدارس گفت: برگزاری امتحانات کتبی نهایی دی ماه نیازمند پشتیبانی است.
وی افزود: دزفول در امتحانات کتبی نهایی خردادماه موفق به ارتقای یک نمره شد این در حالی است که آموزش و پرورش استان خوزستان نیم نمره ارتقا یافته است.
مدیر آموزش و پرورش دزفول ارتقای یک نمرهای در امتحانات کتبی نهایی را حاصل تلاش شورای آموزش و پرورش و هماهنگی و حمایت فرمانداری و سایر نهادها دانست و اظهارکرد: اکنون امتحانات نوبت اول در تمام مقاطع در حال برگزاری است که امیدواریم مانند سالهای گذشته نتایج خوبی حاصل شود.
اجرای طرح نماد با هدف شناسایی دانشآموزان در معرض خطر در دزفول
ظاهرطحان در خصوص طرح نماد نیز گفت: این طرح یکی از مهمترین طرحهای آموزش و پرورش است که با هدف شناسایی دانشآموزان در معرض خطر اجرا میشود.
وی افزود: نیاز است نشستی در خصوص این طرح با حضور دستگاههای اجرایی در فرمانداری برگزار و محدودیتهای اجرایی و قضایی برداشته شوند.
مدیر آموزش و پرورش دزفول به کاهش ۲۰ درصدی آسیبهای اجتماعی در مدارس دزفول اشاره و اظهار کرد: برخی دانش آموزان از کودک آزاری مادر یا پدر رنج میبرند که نیاز است این دانشآموزان شناسایی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، کمیته امداد، هلال احمر، دادگستری، اداره زندانها و سایر نهادهایی که در تربیت جامعه نقش دارند به صورت ویژه به آنها رسیدگی شود.
وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان دختر بیشتر نیازمند توجه هستند زیرا آسیب پذیری دانش آموزان دختر بسیار بیشتر است؛ در اردویی که برای دانش آموزان آسیب پذیر خوزستان در دزفول برگزار شد ۲۵۰ دانش آموز دختر و ۹۰ دانش آموز پسر حضور داشتند
ظاهرطحان به مشکلات آموزش و پرورش و بیمه تامین اجتماعی نیز اشاره کرد و خواستار ورود فرماندار برای رسیدگی به این مشکلات شد.
مدیر آموزش و پرورش دزفول در خصوص برنامههای هفته سوادآموزی دزفول نیز گفت: اداره سوادآموزی دزفول در جذب سوادآموز در ندامتگاههای کشور رتبه نخست کشور را کسب کرده است.
تجلیل از چهرههای موفق سوادآموزی دزفول
رییس نهضت سوادآموزی دزفول نیز در این نشست گفت: فعالیتها و برنامههایی به مناسبت هفتم دی ماه سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی در دزفول برگزار میشود و برای تبلیغ و اطلاعرسانی برنامههای نهضت سوادآموزی اقداماتی انجام خواهد شد.
رضوان نوری مادر افزود: برخی دانش آموزان، تحصیل را از سوادآموزی آغاز کردند، به دانشگاه رفتند و اکنون مشغول به کار هستند که در هفته سوادآموزی از آنها تجلیل به عمل خواهد آمد.
رییس نهضت سوادآموزی دزفول بیان کرد: طی مکاتباتی که با فرمانداری دزفول انجام خواهد شد، تقاضا میشود نسبت به انتشار پیامهای انگیزشی در راستای تشویق به سوادآموزی در سربرگهای ادارات اقدام شود.
وی افزود: برگزاری نمایشگاههایی از دستاوردهای ۴۵ سال فعالیت سوادآموزان در مصلا، برگزاری نشست خبری، برگزاری مسابقه به مناسبت هفته سوادآموزی، تقدیر از ۸۲ نیروی سوادآموز، نواختن زنگ سوادآموزی در مدارس و برپایی نمایشگاه در مدارس از دیگر برنامههای هفته سوادآموزی در دزفول خواهد بود.
نوری مادر درخصوص شیوه برگزاری کلاس سوادآموزی نیز گفت: امسال برای تحول در آموزش پرورش و ریشه کنی بی سوادی، طرحهای مدرسه محور و محله محور اجرا شده است که در طرح مدرسه محور، تمام مدارس دارای اولیای کم سواد و بی سواد توسط مدیران مدارس شناسایی و در سامانه بارگذاری شدند.
وی اضافه کرد: به هر کدام از مدیران مدارس که بتوانند اولیای دانش آموزان کم سواد و بی سواد را شناسایی و جذب کنند برای هر دوره هزینه مشخصی پرداخت میشود.
رییس نهضت سوادآموزی دزفول درخصوص اجرای طرح محله محور سوادآموزی نیز گفت: اجرای طرح محله محور با مشکلاتی همراه است که باید با همکاری و حمایت سایر دستگاههای اجرایی رفع شوند.
وی با بیان اینکه افراد بیسواد شناسایی میشوند ولی برخی از آنها همکاری لازم را برای ارائه اطلاعات و مشخصات ندارند، تاکید کرد: باید اطلاعرسانی لازم از طریق رسانهها انجام شود تا اهالی مناطق مختلف همکاری لازم را داشته باشند و مدارک لازم برای بارگذاری در سامانه به آموزش دهنده ارائه شود.