علیرضا کاظمی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه آباجان به نقل از ایرنا درباره توسعه عدالت آموزشی و کیفیت بخشی مدارس دولتی اظهار کرد: یکی از مهمترین دغدغهها و شعارهای رئیس جمهور در ایام انتخابات و پس از آن، تحقق عدالت آموزشی است.
وی افزود: بیشک عدالت آموزشی الزامات مختلفی از جمله اصلاح نظام پرداخت، ساختار و برنامه درسی ملی دارد که همگی منجر به اصلاح نظام آموزشی و تحقق عدالت آموزشی و بهرهوری بیشتر خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: توزیع سرانه براساس معیارهای مختلف و مبتنی بر ایجاد عدالت و دسترسیهای همتراز برای دانشآموزان بهویژه در نقاط محروم و مرزی کشور در اولویت قرار دارد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، عدالت آموزشی کلیدواژه دولت وفاق برای دسترسی برابر همه دانشآموزان از امکانات نظام تعلیم و تربیت است، موضوعی که رئیس جمهور مسئولیت و راهبری آن را به عهده گرفته و تلاش دارد تا از همه ظرفیت دولت چهاردهم برای تحقق این مهم استفاده کند.
مسعود پزشکیان در نخستین گفتوگوی تلویزیونی خود با مردم گفت: باید بازنگری اساسی در کنکور بر اساس عدالت انجام شود. باید معیاری بگذاریم که رقابت عادلانه شود و باید امکانات برای رقابت عادلانه باشد. باید کاری کنیم رقابت در شرایط برابر از نظر معلم، محیط و امکانات وجود داشته باشد.
توجه و در اولویت قرار دادن عدالت آموزشی از برگزاری جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان در ۱۶ مهرماه به صورت جدی آغاز شد و وی در این جلسه بر این موضوع تاکید و اعلام کرد که آبادانی کشور در گرو اصلاح و اجرای عدالت در نظام آموزشی است.
وی همچنین اعلام کرد که آموزش و پرورش تاکنون آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفته و اقدامات انجام شده در زمینه تامین نیازمندیها و ارتقای کمی و کیفی آن نیز، علاوه بر ناکافی بودن، عمدتا متوجه بخش سختافزاری بوده و بخش نرمافزاری، نیروی انسانی، محتوا و روشهای آموزشی به شدت مورد غفلت قرار گرفته است.