رویکرد مقررات زدایی سازمان تنظیم مقررات/ تعامل با بخش خصوصی بیش از گذشته دنبال می‌شود

رویکرد مقررات زدایی سازمان تنظیم مقررات/ تعامل با بخش خصوصی بیش از گذشته دنبال می‌شود

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، امروز رگولاتوری کشور وارد سومین دهه فعالیت خود شده است. دهه‌ای که به دلیل نقش بی‌بدیل ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه همه جانبه کشورها، عرصه‌های جدیدی را پیش روی ما قرار داده است. عرصه‌هایی که موفقیت در آن نیازمند پویایی، نوآوری، مشارکت و تعامل همه بازیگران حوزه فاوا است.

حمید فتاحی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، امروز در پیامی به مناسبت بیست و یکمین سالروز تاسیس این سازمان پیامی صادر کرد.

در این پیام آمده است: رگولاتوری به عنوان نهاد حاکمیتی حوزه فاوا در هر دوره از فعالیتش، متناسب با شرایط، رویکرودهای مختلفی را برگزیده است. رویکردهایی که بنا به ضرورت شرایط کشور، الزامات ملی و بین‌المللی، رشد فناوری، در هر دوره‌ای متفاوت از دوره‌های پیشین بوده و دستاوردهای بی‌بدیلی داشته است.

مقررات‌گذاری برای ورود بازیگران مختلف به بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات، ایجاد زمینه حضور و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این عرصه، رویکردی بود که در دهه نخست فعالیت رگولاتوری دنبال شد و در دهه دوم همزمان با رشد بازار ICT و تغییر فرهنگ مصرف در پی حذف وابستگی به فناوری و شیوع ویروس کرونا، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تغییر رویکرد به نسل چهارم رگولاتوری، حفاظت از منافع مصرف‌کنندگان، بازارهای باز و پیشرفت در سرمایه‌گذاری مطابق با اهداف اجتماعی و اقتصادی، ایجاد مقررات یکپارچه براساس سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی در سطح ملی را مورد توجه قرار داده است.

اکنون در دهه سوم فعالیت، رگولاتوری به تناسب رشد فناوری و عجین شدن آن با زندگی روزمره مردم و در راستای دستیابی به اهداف ترسیم شده در قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور، رویکرد مقررات‌زدایی را برگزیده است. چرا که با بلوغ بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات در گذر زمان، بسیاری از مقرراتی که برای توسعه و رشد این بازار تدوین و تصویب شده‌اند، کارکرد خود را از دست داده و کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نیز با این رویکرد، صرفاً به تدوین و تصویب مقررات تسهیل‌گر اکتفا خواهد کرد. مقرراتی که غایت نهایی آن بهبود کیفیت خدمات ارائه شده بر بستر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مردم، به عنوان مهم‌ترین ذینفع این حوزه است. بی‌تردید رگولاتوری برای دستیابی به این مهم، رویکرد تقویت تعامل با سایر ذینفعان و استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی را بیش از پیش دنبال خواهد کرد.

در خاتمه این پیام آمده است: در طول ۲۱ سال گذشته، همه شما، کارکنان، مدیران و همکارانم در بخش‌های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور کنار یکدیگر تلاش کرده‌ایم شرایطی را مهیا کنیم که صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیشران توسعه کشور باشد. این روز را فرصت مغتنمی می‌دانم تا از همه اعضای خانواده بزرگ ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور قدردانی کنم. امید که با عنایت پروردگار متعال، گام‌های آینده برای آبادانی سرزمین‌مان، ایران را، بلندتر، استوارتر و محکم‌تر برداریم.

حتما ببینید

اهداف و سیاست‌های سند ساماندهی رمزارزها تصویب شد

اهداف و سیاست‌های سند ساماندهی رمزارزها تصویب شد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از ملی فضای مجازی، جزئیات سند «نظام‌نامه رمزارز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *