پیام احمدی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قالب صندوق اعتباری هنر طی سالهای اخیر تسهیلات قابل توجهی را به اهالی فرهنگ و هنر اعطا کرد و در این همین رابطه استان عملکرد قابل قبولی داشته است و در سطح ملی خوش درخشیده است.
وی ادامه داد: دولت همچنین در کنار تسهیلات پرداختی بستههای حمایتی و خرید کالا در قالب هنر کارت را برای اصحاب فرهنگ و هنر فراهم کرد و تلاش شد تا از این طریق در راستای بهبود فضای کسب و کار و معیشت هنرمندان گامهایی برداشته شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری ملاک برخورداری هنرمندان از تسهیلات پیشبینی شده را عضویت در صندوق اعتباری هنر اعلام کرد و گفت: در حال حاضر حدود یک هزار و ۸۰۰ نفر از هنرمندان، نویسندگان، خبرنگاران و فعالان قرآنی استان عضو صندوق اعتباری هنر هستند و بخش قابل توجهی از این اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمهای برخوردارند.
احمدی در ادامه از فراخوان تسهیلات حمایتی ویژه کسب و کارهای فرهنگی و خلاق در فضای مجازی و آغاز فرایند اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ به متقاضیان دارای مجوز معتبر از مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی خبر داد و گفت: با هدف حمایت از کسب و کارهای فرهنگی و هنری در فضای مجازی، متقاضیان دریافت تسهیلات دارای مجوز معتبر از مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی میتوانند درخواست خود را ثبت کنند.
وی یادآور شد: متقاضیان میتوانند با مراجعه به آدرس اینترنتی http://kat.mefa.ir با انتخاب صنعت رسانه و تبلیغات به عنوان اولویت فعالیت و نیز انتخاب یکی از عناوین تولیدکنندگان محتوای دیجیتال نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، صندوق اعتباری حمایت از نویسندگان، روزنامهنگاران و هنرمندان فعالیت خود را رسما از فروردین ماه ۱۳۸۳ آغاز کرد و در نخستین سال فعالیت ۷۵۶ نفر از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه کشور به عضویت این صندوق درآمدند. صندوق موسسهای غیردولتی وغیرانتفاعی دارای شخصیت مستقل است که زیر نظر هیات امناء اداره میشود.