به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، سیدعیسی سهرابی روز یکشنبه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان افزود: برنامه نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان (نماد) مجموعهای نظام یافته از خدمات و برنامههایی است که به منظور مراقبت از دانشآموزان در برابر رفتارهای پرخطر، از طریق مداخله به موقع و موثر شامل آموزش، توانمندسازی، غربالگری و حمایتهای روانی اجتماعی، انجام میشود.
وی اظهار داشت: طرح نماد جهت ارتقای سطح مهارتی و شناسایی به هنگام دانشآموزان در معرض خطر در مدارس اجرا می شود که در استان ضعف هایی دارد و باید با جدیت بیشتری پیگیری شود.
وی با ابراز تاسف از عدم تشکیل بانک اطلاعاتی دانش آموزان بازمانده از تحصیل در لرستان گفت: طرح نماد در ۷۵ درصد مدارس استان اجرا شده و از مجموع چهار هزار و ۱۷۳ مدرسه فعال استان سه هزار و ۱۲۴ مدرسه در برنامه رصد و پایش شرکت کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: غربالگری در ۶ پایه تحصیلی صورت گرفت که تعدادی از دانشآموزان در معرض خطر شناسایی و به مراکز مشاوره ارجاع و با تشکیل بانک اطلاعاتی جامع از دانشآموزان در معرض آسیب، ۴۳۵ نفر در این زمینه شناسایی و به مراجع ذیربط معرفی شدند.
سهرابی با بیان اینکه اطلسی از آسیبهای اجتماعی و روانی لرستان تهیه شده است، افزود: اجرای طرح عملیاتی غربالگری در دستور کار قرار دارد.
بیش از ۳۵۰ هزار دانش آموز در مدارس لرستان مشغول به تحصیل هستند.
شناسایی ترک فعل در رابطه با سامانه زمین
مدیرکل بازرسی لرستان نیز بیان کرد: یکی از مصوبات گذشته شورا، سامانه مدیریت پنجره واحد زمین به منظور ساماندهی الکترونیکی خدمات در استان بود که خوشبختانه با ورود شورای پیشگیری راهاندازی شد.
سعید رازانی با بیان اینکه ترک فعلهایی در این زمینه صورت گرفته بود، افزود: دهها مکاتبه در داخل و خارج استان برای ساماندهی مدیریت پنجره واحد زمین صورت گرفت و در نهایت منجر به تحقق این مهم شد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر وضعیت استان در این خصوص مطلوب است، با این وجود باید برخی اقدامات همچون توسعه زیرساختها در سطح ملی پیگیری شود.