کنرود سربیشه، هدف محرومیت‌زدایی آموزشی در دولت چهاردهم است

کنرود سربیشه، هدف محرومیت‌زدایی آموزشی در دولت چهاردهم است

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا حامد رخسارپور روز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی که با حضور استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: رئیس جمهور به تاسی از طرح احداث خانه‌های بهداشت روستایی در دولت‌ هشتم که وزیر بهداشت بوده به دنبال محرومیت زدایی آموزشی از روستاهاست که بر همین اساس روستای کنرود بخش درح در شهرستان سربیشه از خراسان جنوبی پیشنهاد شده است.

وی اظهار کرد: سرانه متوسط دانش آموزی کشور حدود پنج متر مربع است که این شاخص در استان ۶.۷۷ متر مربع بوده و از میانگین کشوری بالاتر هستیم گرچه با استاندارد فاصله داریم.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی با اشاره به وجود ۴۲ مدرسه ۲ شیفت در شهرستان بیرجند ادامه داد: از سال گذشته چند پروژه در این شهرستان شروع شده و پروژه‌های نیمه تمام هم به اتمام رسیده است.

وی عنوان کرد: با توجه به رشد جمعیت دانش آموزی باید پیش بینی لازم برای سه سال آینده داشته باشیم.

رخسارپور با بیان اینکه قاین با ۲۷۱ کلاس بیشترین مدارس فرسوده استان را دارا است ادامه داد: ۳۱۱ نمازخانه هم برای مدارس استان نیاز داریم.

وی با تاکید بر اینکه مدرسه خشتی، گلی و سنگی در استان نداریم ادامه داد: مدرسه کانکسی بالای ۱۲ نفر، مدارس نفتی یا بخاری گازی هم در استان حذف شده است.

مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس خراسان جنوبی همچنین خواستار افزایش تخصیص اعتبارات استانی شد و گفت: سال گذشته ۹۴۰ میلیارد ریال جذب تعهدات خیران مدرسه ساز داشتیم و امسال این عدد هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال رسیده است.

وی از انعقاد تفاهم نامه ساخت ۱۲ مدرسه برای سایت‌های مسکن ملی خبر داد و گفت: بیش از ۵۰ سایت مسکن ملی در استان وجود دارد که نیاز است تفاهم نامه ساخت مدرسه افزایش یابد.

رخسارپور به شروع پروژه آموزشی در مهرشهر بیرجند با مشارکت آستان قدس اشاره کرد و افزود: این مجتمع آموزشی در مساحت سه هزار و ۵۰۰ متر مربع شروع شده و از پروژه‌های است که تاکنون از ۱۰۰ میلیاردر ریال سهم استان فقط ۱۴ میلیارد ریال تخصیص پیدا کرده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی هم با اشاره به نیاز ۱۲ میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریال برای اردوهای راهیان نور دانش آموزی ادامه داد: بعد مسافت و لزوم توقیف اتوبوس‌ها در ساعات پایانی شب هزینه‌هایی دارد که باید کمک‌هایی از دیگر نهادها بتوانیم جذب کنیم.

سید علیرضا موسوی نژاد رتبه استان را در پایه دهم یازدهم و دوازدهم را سوم کشوری عنوان کرد و گفت:رتبه استان در رشته استانی سوم،ریاضی و تدریس دوم و معارف چهارم است.

وی محدود بودن مدرسه و کلاس‌های پر جمعیت را از عوامل تاثیرگذار در رتبه استانی رشته‌های علوم انسانی و معارف دانست و ادامه داد: ارتقای سیستم‌های آموزشی در این زمینه ضرورت دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه مجموع میانگین نمرات به تفکیک پایه در استان از میانگین کشوری بالاتر است ادامه داد: بالاترین میانگین نمرات مربوط به رشته تجربی در پایه دوازدهم است.

وی گفت: خرداد گذشته ۱۸۹ حوزه امتحانی برنامه ریزی شده که امسال هم باید پیش بینی لازم را داشته باشیم.

موسوی نژاد با اشاره به اینکه ۲۳ هزار و ۷۶۵ دانش آموز خرداد ۱۴۰۳ در امتحانات نهایی شرکت کردند و مهمترین نیاز برای این امتحانات سالن‌های بزرگ به تعداد هر شهرستان است ادامه داد: ارتقای نرخ گذر دوره ابتدایی از ۹۳ درصد به ۹۶ درصد جزو عملکرد چهار سال گذشته آموزش و پرورش است که رشد قابل قبولی را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد:کسب ۱۰ رتبه کشوری در جشنواره خوارزمی، ۲۰ مدال طلا و نقره در المپیادهای علمی و رتبه رتبه اول در جشنواره الگوهای تدریس برتر فنی و حرفه‌ای و کاردانش از دیگر دستاوردهای آموزش و پرورش در چهار سال گذشته بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی اعتبار تجهیزات هنرستانی و خرید ۲۰۰ میلیارد ریال تجهیزات برای هنرستان‌ها گفت:همچنین برای اولین بار رشته نان و شیرینی در استان راه اندازی شد.

حتما ببینید

زمین لرزه گزیک خراسان جنوبی خسارت نداشت

زمین لرزه گزیک خراسان جنوبی خسارت نداشت

محمد علی آخوندی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *