علی علیپور جمعه در گفت و گو با آباجان به نقل از ایرنا گفت: ترسیم افق ۱۰ ساله از دیگر برنامه های مهمی است که توسط بهداشت و درمان در دستور کار قرار دارد، تعیین افق چند ساله کمک بزرگی برای آینده بهداشت و درمان است و هر مدیری می داند که به چه نقطهای باید برسد و برای رسیدن به آن نقطه مطلوب باید همت ویژه بکار بست.
رئیس شبکه بهداشت و درمان لامرد ادامه داد: گسترش بالینی نیز باید بصورت ویژه مورد توجه قرار گیرد، چرا که شناخت آن در واقع می تواند کمک بزرگی برای حل مشکلات و ترسیم افق بلند مدت حوزه بهداشت و درمان باشد.
علی پور نقش خیرین در حوزه بهداشت را پر رنگ دانست و گفت: قریب به هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال پروژه های عمرانی حوزه بهداشت توسط خیرین در حال انجام است که از مهمترین آنها می توان به مرکز شماره یک جامع سلامت بزرگترین مرکز جامع سلامت استان فارس، مرکز جامع سلامت امیرالمؤمنین، ساختمان رفاهی همراه بیمار، ساختمان های الحاقی به درمانگاه های اشکنان و اهل اشاره کرد.
وی ادامه داد: خیرین زیادی در این منطقه فعالیت دارند و ما نیز بصورت هفتگی گزارش کاملی از روند اجرای این پروژهها آماده و در اختیار خیرین قرار میگیرد.
علی پور اقدامات حوزه بهداشت را مناسب دانست و عنوان کرد: ظرفیت سازی که با توسعه خانههای بهداشت انجام گرفته قابل قبول است و از مردم می خواهیم که با مراجعه به این مراکز، بهداشت خود را دائما پیگیری کنند.
او ادامه داد: در لامرد پنج پایگاه اورژانس داریم و اخیرا پایگاه اورژانس غرب لامرد نیز کلنگ زنی شد، ۲ آمبولانس به ناوگان ۱۱۵ جهت اشکنان و پنگرویه با مبلغ هفت میلیارد بزودی اضافه میشود و امیدواریم ۲ آمبولانس دیگر نیز با کمک خیرین و شبکه بهداشت و درمان تا پایان سال به این ناوگان اضافه شود.
علی پور بیان کرد: بیمارستان لامرد یکی از پنج قطب درمان فارس است که از شهرستان های همجوار بیمار می پذیرد و وظیفه پشتیبانی از جمعیتی قریب به ۴۰۰ هزار نفر را برعهده دارد که تجهیزات و کادر درمان باید متناسب با این جمعیت باشد ، در حوزه درمان مشکلات و کمبودهایی داریم که با کمک دانشگاه علوم پزشکی و خیرین در حال رفع آنها هستیم.