بابل دومین شهر تالابی ایران معرفی شد

بابل دومین شهر تالابی ایران معرفی شد

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، حامد بیکایی روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهر بابل دارای ۲۰۷ قطعه تالاب و آب بندان بوده که که تالاب ۷۰۰ هکتاری لنگور یکی از بزرگترین تالاب های این شهرستان است.

وی گفت: سه تالاب در شهرستان بابل در حوزه شهر واقع شده که همه این ظرفیت ها سبب شد بابل با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست در سال ۲۰۲۴ عنوان جهانشهر تالابی را در کنوانسیون رامسر کسب کند.

شهردار بابل افزود: این عنوان جهانی یک فرصت مناسب برای شهر بابل است تا با بهره مندی از تجارب جهانی از این ظرفیت برای جذب گردشگر و توسعه چند بعدی شهرستان بهره مند شود.

شهردار بابل با اشاره به این مطلب که گواهی عنوان جهانی که توسط کنوانسیون رامسر به شهر و شهرداری بابل داده خواهد شد ۶ سال اعتبار دارد، اظهار کرد: در صورت تعامل مثبت شهروندان با تالاب در جهت بهره مندی خردمندانه این عنوان جهانی تمدید خواهد شد و هر کدام از شهروندان یک سفیر شهر تالابی خواهند بود که مسئولیت مهمی در حفاظت تالاب شهری وشهرستانی خواهد داشت.

لوح شهر تالاب‌ها در کنوانسیون بین‌المللی رامسر در شهر ژنو سوییس به شهرداربابل تقدیم می شود.

پیش از این در آذر ماه ۱۴۰۱ بندرخمیر در کنار یکی از مهم‌ترین تالاب‌های کشور به نام تالاب خورِخوران با وسعتی حدود یکصد هزار هکتار به عنوان اولین شهر تالابی کشور معرفی شد که بعد از این بندر، بابل به عنوان دومین شهر تالابی ایران معرفی گردید.

بابل دومین شهر تالابی ایران معرفی شد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، از ۱۳ بهمن ۱۳۴۹ که مسوولان محیط زیست ١۸ کشور جهان و نهادهای غیردولتی بین‌المللی مانند فائو و یونسکو در هتل قدیم رامسر گرد هم آمدند و نخستین کنوانسیون برای حفاظت از تالاب‌های دنیا را امضا کردند، نام رامسر جهانی شد.

سال ۲۰۰۲ تاسیس مرکز منطقه‌ای کنوانسیون رامسر در مرکز و غرب آسیا مطرح شد و سال ۲۰۰۵ در جلسه‌ای که با حضور بسیاری از وزرای محیط زیست و مسوولان رده بالای مرتبط با این حوزه به میزبانی اسپانیا برگزار شد، اعضای کنوانسیون رامسر به استقرار این مرکز در ایران رای مثبت دادند.

سال ۱۳۸۵ هیات دولت با صدور مصوبه و تامین اعتبار مجوز احداث ساختمان کنوانسیون در رامسر را صادر کرد، سال ۱۳۸۲ هم پس از تکمیل ساختمان، این مرکز که ستاد فعالیت‌های کنوانسیون بین‌المللی رامسر در منطقه غرب آسیا است، در فضایی استاندارد فعالیتش را آغاز کرد.

حتما ببینید

فیلم | حال خوش خانواده پلنگ در سوادکوه

فیلم | حال خوش خانواده پلنگ در سوادکوه

دریافت ۱۰ MB

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *