پرونده معدن حادثه‌ساز شن و ماسه مرزن‌آباد روی میز دستگاه قضا

پرونده معدن حادثه‌ساز شن و ماسه مرزن‌آباد روی میز دستگاه قضا

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، عصر روز گذشته به علت تخریب دیواره های حوضچه ذخیره سازی ضایعات معدنی و همچنین جاری شدن حجم انبوه پساب و رسوبات به طبیعت در نهایت منجر به تلف شدن تعدادی از دام ها در پایین دست بخش، مرزن آباد چالوس شد.

مسوولان امر پس از اطلاع از این حادثه و انتشار در فضاهای مجازی، به بخش مرزن آباد اعزام شدند و از نزدیک به صورت میدانی از جزییات خسارت های به بار آمده ناشی از جاری شدن پساب معدنی و علل و عوامل وقوع آن در این منطقه آشنا شدند و از سوی دستگاه قضا بابت کم کاری بهره بردار تولیدی شن و ماسه پرونده سازی و حکم تعطیلی آن صادر شد.

پرونده معدن حادثه‌ساز شن و ماسه مرزن‌آباد روی میز دستگاه قضا

عطاالله کاویان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود : آنچه گزارش شده بهره بردار این واحد تولید در گذشته چندین بار هم از مسوول محیط زیست شهرستان اخطار دریافت کرده بود منتهی نسبت به این اخطارها چشم پوشی کرد.

وی اظهار کرد: حوضچه ای که این واحد تولیدی بابت ذخیره سازی ضایعات معدنی تعبیه کرده به خاطر حجم انبوه ضایعات بیش از ظرفیت بوده دیواره های آن تخریب و ضایعات موجود در آن به پایین دست دامنه طبیعت جاری شد.

کاویان با اظهار آنکه این واحد تولیدی به صنایع تبدیل نوینی مجهز نبود، گفت : چندین بار هم با ارائه اخطارها و پلمب آن هشدار داده شد منتهی بهره بردار آن اعتنایی به این موضوع مهم نکرده یود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت : هم اینک بهره بردار این واحد تولیدی برابر حکم دادگاه قضایی مرزن آباد تا زمانی که نسبت به پاکسازی ضایعات معدنی در طبیعت و همچنین تجهیز به صنایع تبدیلی نوین اقدام نکند بدون تایید محیط زیست و حکم دادگاه اجازه بازگشایی این واحد تولیدی را ندارد.

پرونده معدن حادثه‌ساز شن و ماسه مرزن‌آباد روی میز دستگاه قضاکاویان افزود : ضمن آنکه بهره بردار باید خسارت های وارد شده به دامداران منطقه، منابع طبیعی و محیط زیست هم پرداخت کند.

برابر گزارش منابع محلی، این حادثه سبب تلف شدن دست کم ۲۵۰ راس گوسفند شده اما مسوولان امر اظهار کردند که برای راستی آزمایی موضوع با همکاری دستگاه های اجرایی جهاد کشاورزی و شبکه دامپزشکی منطقه، کارشناسان به محل حادثه اعزام شوند و با حضور میدانی و پرس و جو از دامداران آمار درست از تلف شدن این دام ها کسب و به مدیریت بحران شهرستان گزارش شود.

حدود ۹ کارگاه تولیدی شن و ماسه در بخش مرزن آباد چالوس واقع در مسیر جاده کندوان فعالیت دارد.

حتما ببینید

فیلم | بازنگری طرح هادی و جامع شهری در مازندران به کجا رسید

فیلم | بازنگری طرح هادی و جامع شهری در مازندران به کجا رسید

دریافت ۲۰ MB

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *