استاندار: عملکرد اداره کار کرمانشاه متناسب با وضعیت اشتغال استان نیست

استاندار: عملکرد اداره کار کرمانشاه متناسب با وضعیت اشتغال استان نیست

به گزارش روز جمعه آباجان به نقل از ایرنا از روابط عمومی استانداری کرمانشاه؛ منوچهر حبیبی در راستای سلسله جلسات پیگیری ارتقای شاخص های اقتصادی استان، با سرپرست و معاونان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی پس از دریافت گزارش سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در خصوص وظایف این اداره کل بیان کرد: ارائه گزارش کارشناسی و کاربردی از برنامه های حوزه اشتغال و وضعیت شاخص ها وظیفه بدیهی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی است اما گزارشی که امروز توسط این اداره ارائه شد، متناسب با وضعیت اقتصادی کرمانشاه نیست و در جلسه اول آنچه که می بایست برای ترسیم وضعیت موجود شکل بگیرد، ارائه نشد.

حبیبی گفت: من از این گزارش راضی نیستم و امید داشتم که شناخت دقیق و جامعی از وضعیت اشتغال استان، مشکلات، ظرفیت ها و متولیان این حوزه ارائه شود تا بر اساس داده های دقیق بتوانیم گام های درست و لازم را برداریم.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه اداره کار باید مانند “دماسنج” اشتغال استان باشد، گفت: با پیگیری مستمر و دریافت وضعیت شاخص ها و عملکرد اشتغالزایی دستگاه هایی مانند جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نسبت به ترسیم وضعیت موجود و تشریح شرایط آینده بر اساس شاخص ها اقدام کند و با برگزاری جلسات و پیگیری های مستمر، تحقق وظایف این ادارات برای کاهش نرخ بیکاری را دنبال کند.

وی گفت: استان کرمانشاه ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه گردشگری، صنایع دستی، کشاورزی و صنعت دارد که همه باید برای ارتقاء این شاخص ها اقدام کنیم.

استاندار کرمانشاه همچنین بر حل مشکل تعاونی ها توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تاکید کرد و گفت: حل و فصل این تعاونی ها مورد تاکید است و اصلا پذیرفتنی نیست که تعاونی ها برای حل مشکل خود به دستگاه قضایی یا استانداری مراجعه کنند و متولی این کار با اداره کار است.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

طبق گزارش مرکز آمار ایران، میانگین نرخ بیکاری کشور از ۹ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۸.۱ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید و کاهشی حدود ۰.۹ درصد را تجربه کرد. البته این کاهش در استان بیشتر بوده است.

طبق این گزارش، نرخ بیکاری کرمانشاه از ۱۴.۲ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۱۲.۳ درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته به طوری که نرخ بیکاری استان در سال گذشته یک کاهش ۲ برابری را نسبت به میانگین کشور تجربه کرده است.

نرخ بیکاری کرمانشاه طی سه سال اخیر روندی کاهشی داشته و از ۱۴.۹ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۱۲.۳ درصد در سال ۱۴۰۲ بهبود یافته که یک ارتقای ۲.۶ درصدی محسوب می‌شود.

نرخ بیکاری استان در سال ۱۴۰۲ کمترین نرخ در ۱۵ سال اخیر بوده و یک رکورد جدید محسوب می‌شود.

حتما ببینید

استاندار جدید کرمانشاه را بیشتر بشناسیم

استاندار جدید کرمانشاه را بیشتر بشناسیم

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا؛ «منوچهر حبیبی» متولد ۱۳۵۰ و کارمند رسمی وزارت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *