به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مسوول آیین سنتی طبخ سمنو در شهرکیان گفت: برای طبخ نذری سمنو مردم از روز قبل سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ۶۰ دیگ سمنو را به پا کردند.
عبدالرسول حامدی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: برای طبخ این نذری سمنو یک تن گندم و ۵۰۰ کیلوگرم آرد گندم با کمک مردم تهیه شد.
به گفته وی، آیین سنتی سمنوپزان بیش از ۱۰ سال است که به مناسبت سالروز شهادت فاطمه زهرا (س) پخت میشود.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، شهرکیان در فاصله سه کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.