مهر تایید بانک مرکزی بر برنامه تحول ۵ ساله بانک دی تا سال ۱۴۰۷

مهر تایید بانک مرکزی بر برنامه تحول ۵ ساله بانک دی تا سال ۱۴۰۷

به گزارش آباجان به نقل از ایرنابازار از بانک دی؛ اسماعیل جلیلی، سرپرست و رییس هیأت‌مدیره این بانک، با اعلام این خبر گفت: برنامه تحول بانک دی، با چشم‌انداز اصلاح ساختار مالی و بهبود کفایت سرمایه بانک، در دو گام زمانی، تا پایان سال ۱۴۰۵ و پایان سال ۱۴۰۷ انجام خواهد شد.

وی افزود: برنامه تحول بانک دی، که حاصل ساعت‌ها فعالیت کارشناسی است، در پنج گام تدوین شده است که «افزایش سرمایه نقدی»، «واگذاری دارایی‌های غیرمولد»، «واگذاری دارایی‌های غیربانکی»، «بهبود و ارتقای مدل کسب و کار» و «کاهش اتکاء به اضافه برداشت و منابع بازار بین بانکی» مهمترین رئوس این برنامه هستند.

اسماعیل جلیلی در تشریح برنامه تحول بانک دی با اشاره به اخذ تاییدیه برنامه تحول از بانک مرکزی گفت: گزارش توجیهی افزایش سرمایه نقدی تهیه و پس از اخذ مجوز از بانک مرکزی، مراحل اخذ مجوز از سازمان بورس نیز در دست اقدام قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به لزوم اصلاح ساختار سهامداری بانک دی برای حرکت به سمت کفایت سرمایه مورد قبول بانک مرکزی گفت: ساختار سهامداری بانک دی یکی از چالش‌های این بانک است که در برنامه تحولی ارائه شده به بانک مرکزی برای اصلاح ساختار سهامداری تا پایان برنامه پنج ساله هفتم توسعه، کاهش شناوری سهم با رویکرد بهبود ترکیب سهامداران و ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بخشی در کنار افزایش سرمایه نقدی لحاظ شده است.

سرپرست و رییس هیأت‌مدیره بانک دی اعلام داشت: یکی از راهکارهای بانک در برنامه تحولی ارائه شده برای خروج از شرایط فعلی واگذاری املاک مازاد، واگذاری سرمایه‌گذاری‌های غیربانکی و وصول مطالبات غیرجاری از اشخاص مرتبط و شرکت‌های تابعه است.

وی همچنین تصریح کرد: واگذاری شرکت‌های نیروگاه برق دماوند، گروه مالی دی، بیمه دی و سرمایه‌گذاری بوعلی در راستای بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های بانک مرکزی انجام خواهد شد.

جلیلی در همین راستا فعال‌سازی کمیته مولدسازی دارایی‌ها تحت نظارت مستقیم هیأت‌مدیره بانک و تشکیل شرکت مدیریت دارایی به منظور مولدسازی دارایی‌ها و پروژه‌های نیمه‌کاره برای واگذاری را از دیگر اقدامات بانک دانست و تصریح کرد: از دیگر اقدامات بانک برای واگذاری املاک بزرگ مقیاس، تشکیل صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات به واسطه مجوز اخذ شده با ابعاد حدود ۵۰.۰۰۰ میلیارد ریال برای واگذاری بخشی از املاک بزرگ مقیاس و همچنین پیگیری تأسیس و ایجاد صندوق زمین و ساختمان برای مشارکت و جذب نقدینگی بوده است که اقدامی اساسی در تسریع واگذاری املاک بزرگ است.

وی افزود: همچنین وصول بخشی از مطالبات بانک از شرکت‌های تابعه مانند نیروگاه برق دماوند، بیمه دی و گروه مالی صورت گرفته است که با رایزنی‌های انجام شده آقای اوحدی، معاون محترم رییس جمهور و رییس بنیادشهید و امور ایثارگران، با وزارت نیرو هماهنگی برای تسویه مابقی مطالبات نیروگاه برق دماوند از وزارت نیرو انجام شده و همچنین با توجه به مطالبات بیمه دی از دولت بابت هزینه های جبران جامعه ایثارگری، برنامه‌ریزی برای وصول مطالبات از طریق اوراق مالی اسلامی و یا تقسیط بدهی در قالب عقود تسهیلاتی و یا سایر روش‌ها در نظر گرفته شده است.

اسماعیل جلیلی، بهبود و ارتقای مدل کسب و کار بانک دی را از دیگر رئوس برنامه تحول دانست و گفت: در این برنامه، توسعه درآمدهای عملیاتی با هدف ایجاد تراز عملیاتی مثبت هدف قرار گرفته است و رویکردهای بانک در مسیر حرکت به سمت بانکداری دیجیتال و نوین، توسعه ابزارهای مالی نوین و توسعه کانال‌های نوین ارائه خدمات بانکی قرار داده شده است.

اسماعیلی جلیلی در پایان ضمن قدردانی از رویکرد مثبت بانک مرکزی به برنامه عملیاتی تحول بانک دی گفت: گام‌های عملیاتی برنامه تحول بانک دی در افق برنامه پنج ساله هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران به گونه‌ای طراحی شده است که نیل به کفایت سرمایه مثبت در پایان سال ۱۴۰۷ و بازگشت بانک به مسیر سوددهی نقطه نهایی آن است که با یاری خدا و همت جهادی کارکنان بانک و حمایت سهامداران تحقق این چشم‌انداز دور از دسترس نیست.

حتما ببینید

کاهش ۴۰۰ هزار تومانی سکه در بازار طلا

کاهش ۴۰۰ هزار تومانی سکه در بازار طلا

به گزارش خبرنگار اقتصادی آباجان به نقل از ایرنا، قیمت سکه تمامم بهار آزادی طرح …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *