به گزارش بامداد دوشنبه آباجان به نقل از ایرنا، این منبع که نخواست نامش فاش شود، در گفت وگو با پایگاه خبری «العربی الجدید» اظهار داشت: نشست اول میان هیات حماس به ریاست «خلیل الحیه» و مسئولان سازمان اطلاعات مصر به ریاست سرلشکر «حسن رشاد» رئیس سازمان اطلاعات این کشور ظهر یکشنبه برگزار شد.
وی افزود: هیات حماس روز شنبه وارد قاهره شد و روز یکشنبه دیدارهای خود را برای بررسی آخرین پیشنهادها برای آتش بس در نوار غزه آغاز کرد.
پیشتر «جهاد طه» سخنگوی رسمی جنبش حماس روز شنبه در گفت وگو با العربی الجدید گفته بود که سفر هیات حماس به قاهره در راستای تلاشهای میانجیها برای پایان دادن به تجاوز علیه مردم نوار غزه صورت میگیرد.
وی گفته بود که جنبش حماس از طرحهای پیشنهادی برای توقف جنگ و عقب نشینی نظامیان صهیونیست و حل تمامی مسائل ناشی از تجاوز مستمر به نوار غزه و نیز توقف جنایت پی در پی و جنگ نسل کشی علیه مردم استقبال کرده است.
سخنگوی حماس درباره مدیریت نوار غزه پس از جنگ گفته بود که اداره نوار غزه یک مساله کاملا فلسطینی است که باید بر سر آن میان تمامی طرفهای فلسطینی تفاهم صورت گیرد و این نیازمند هم افزایی تلاشها در راستای احقاق منافع مردم فلسطین و حقوق مشروع آنها است.
این اظهارات در حالی بیان شد که تلاشهای طرفهای منطقهای و بین المللی برای آرامسازی اوضاع در نوار غزه همزمان با افزایش فشارها علیه رژیم صهیونیستی به منظور توقف تجاوزات نظامی که منجر به وخامت اوضاع انسانی در این منطقه شده است، ادامه دارد.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده اند.
تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه میدهد.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از گذشت بیش از یکسال جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.