تجمع ضد اسرائیلی مکزیکی‌ها مقابل سفارت آمریکا

تجمع ضد اسرائیلی مکزیکی‌ها مقابل سفارت آمریکا

به گزارش روز شنبه آباجان به نقل از ایرنا از خبرگزاری پرنسا لاتینا، معترضان مکزیکی که با سازماندهی «پلتفرم مشترک فلسطین» (Plataforma Común por Palestina) و به مناسبت «روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین» گردهم‌آمدند، پرچم‌های فلسطین را حمل می‌کردند و شعارهای ضد جنگ سر دادند.

افراد حاضر در این تجمع، علاوه بر طرح مطالبه خود مبنی بر پایان جنگ و توقف حمایت‌های واشنگتن از تل‌آویو، از آمریکا خواستند به وتوی خود علیه قطعنامه‌های سازمان ملل متحد با موضوع آتش‌بس در غزه پایان دهد.

به عنوان بخشی از ابتکارها در این گردهمایی، شرکت‌کنندگان خیابان مقابل سفارت آمریکا را بستند و نمایشی را اجرا کردند که در آن، ده‌ها نفر به منظور یادبود قربانیان حمله‌های رژیم صهیونیستی در غزه روی زمین دراز کشیدند.

وزارت امور خارجه مکزیک نیز دیروز جمعه با انتشار پیامی از طریق شبکه اجتماعی ایکس، بر حمایت خود از حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین و راهکار دو دولتی تاکید و نسبت به برقراری صلح پایدار در خاورمیانه ابراز امیدواری کرد.

تجمع ضد اسرائیلی مکزیکی‌ها مقابل سفارت آمریکا

۲۹ نوامبر ۱۹۴۷، مجمع عمومی سازمان ملل متحد طرحی تاریخی را تصویب کرد که پیامدهای آن، دهه های آینده خاورمیانه را رقم زد و تاثیر آن تا به امروز نیز ادامه دارد: تقسیم فلسطین. این طرح، آغاز فاجعه‌ای برای فلسطینی‌ها بود و همچنان ادامه دارد. از سال ۱۹۷۸، ۲۹ نوامبر هر سال به عنوان روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین گرامی داشته می‌شود.

دولت نیکاراگوئه نیز در بیانیه‌ای به مناسبت «روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین»، «نسل‌کشی طولانی‌مدت» نظامیان صهیونیست در نوار غزه را محکوم کرد و به «فریاد جهانی علیه کشتار و وحشیگری اسرائیل» پیوست.

همچنین «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهوری ونزوئلا با انتشار پیامی از طریق کانال رسمی خود در پیام‌رسان تلگرام اعلام کرد: آزادی ملت فلسطین، «مهم‌ترین» نبرد بشریت است.

به گزارش العربی الجدید، «جنگ غزه درحالی چهارصد و بیست و یکمین روز خود را سپری می‌کند که تحرکات منطقه‌ای و بین‌المللی برای رسیدن به توافقی که پایان‌بخش جنگ نسل‌کشی اسرائیل علیه غزه باشد، ادامه دارد؛ جنگی که ۱۴۰ هزار شهید و زخمی و ۱۰ هزار مفقود از فلسطینیان برجای گذاشته و ویرانگری زیادی به بار آورده است و ده‌ها کودک و سالخورده از گرسنگی رنج می‌برند».

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه به شدت آسیب دیده‌اند و محاصره رقت‌بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

حتما ببینید

نویسنده آرژانتینی: صهیونیسم در آمریکای لاتین، عنصر جدایی‌ناپذیر «دکترین مونرو» است

نویسنده آرژانتینی: صهیونیسم در آمریکای لاتین، عنصر جدایی‌ناپذیر «دکترین مونرو» است

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، یهودستیزی و هرگونه گفتمان حول این مفهوم، به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *