ما را ببینید

ما را ببینید

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، ورزشکاران نابینا و کم بینای خراسان شمالی با توجه به شرایط خاص خود، همه ساله در مسابقات مختلف کشوری و بین المللی افتخار آفرینی می کنند اما مثل اینکه قصه تکراری «دیده نشدن» افتخارآفرینی های این قشر از ورزشکاران همچنان ادامه دارد.

ورزشکارانی که جزو سرمایه های ورزشی استان محسوب می شوند و با وجود محدودیت جسمی هدف شان را به خوبی نشانه گیری و برای این استان افتخارآفرینی می کنند.

عزم آنها برای قهرمانی در همان فضای بی توجهی و کمبود امکانات ستودنی است و صبر را به آن هایی می آموزند که محدودیت جسمانی ندارند و اراده ای هم برای رشد و ترقی در آنان یافت نمی شود.

این روشندلان توانمند نیازمند دلسوزی ما نیستند، بلکه می خواهند همان امکاناتی که در اختیار ورزشکاران دیگر است برای آنها نیز فراهم شود.

آنها توانمندی های خود را بارها با حضور در تیم ملی و کسب عناوین قهرمانی در میادین ملی و جهانی ثابت کرده اند اما برای پربار کردن کارنامه ورزشی کشور نمی خواهند دیگر رقیبی به نام کمبود امکانات داشته باشند تا انگیزه آنها پیش از رقابت ها بر باد رود.

مریم کریمی، رییس هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان خراسان‌شمالی در گفت و گویی با آباجان به نقل از ایرنا به مشکلات و توانمندی های این هیات ورزشی در استان می پردازد.

ما را ببینید

نبود زیرساخت ورزشی

رییس هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان خراسان‌شمالی در این باره می گوید: ورزشکاران نابینا از سالن اختصاصی و مجهزی برای تمرینات بهره مند نیستند و چشم انتظار نگاه ویژه مسوولان برای حل این مشکل هستند.

مریم کریمی می افزاید: هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان نه تنها در مرکز استان بلکه در شهرستان های اسفراین، فاروج و شیروان نیز فعال شده است و حدود ۱۶۰ ورزشکار زیرنظر این هیات فعالیت می کنند اما هنوز بسیاری از آنها از امکانات ورزشی محروم هستند.

وی ادامه می دهد: اکنون دو ومیدانی کاران در مجموعه ورزشی تختی و بازیکنان گلبال نیز در سالن بسکتبال بجنورد در زمان های نامناسب تمرین می کنند.

ورزشکاران نابینا از سالن اختصاصی و مجهزی برای تمرینات بهره مند نیستند

کریمی با اشاره به فعالیت ۸۷ ورزشکار آقا و بانو به شکل حرفه ای زیرنظر این هیات ورزشی، تصریح می کند: ورزشکاران این هیات بارها توانمندی های خود را ثابت کرده اند به گونه ای که اخیرا سه نفر از آنها به اردوی تیم ملی دو و میدانی و شطرنج دعوت شدند.

وی می افزاید: همچنین ورزشکاران این هیات در سالجاری طلا و نقره رشته دو و میدانی و شطرنج را کسب کردند و تیم گلبال سال گذشته به مقام نایب قهرمانی کشور رسید.

ما را ببینید

مشکلات همیشگی مالی

کریمی با اشاره به مشکلاتی که این هیات ورزشی با آن رو به رو است، می گوید: خانواده ورزشکاران تاحدی می توانند، فرزندان خود را در پرداخت هزینه های اعزام و تامین مربی حمایت کنند بنابراین در رشته های ورزشی نابینایان و کم بینایان نیازمند جذب حامی مالی هستیم.

وی ادامه می دهد: ورزشکاران کم بینا و نابینا مشکلات خاص خود را دارند و در اعزام به مسابقات نیازمند همراه هستند.

ورزشکاران کم بینا و نابینا مشکلات خاص خود را دارند و در اعزام به مسابقات نیازمند همراه هستند

رییس هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان خراسان‌شمالی می گوید: این هیات ورزشی توان اعزام ورزشکاران به مسابقات با همراه را ندارد و باید تدبیری برای تامین هزینه های آنان هزینه شود.

کریمی یادآور می شود: هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان جزو هیات های درآمدزا نیست و همواره با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کند.

ما را ببینید

مشکلات رفت و آمد

یکی از ورزشکاران نابینای خراسان شمالی نیز سرویس رفت و آمد را مهمترین مشکلات ورزشکاران می داند و می گوید: با توجه به شرایط این ورزشکاران، رفت و آمد آنها بسیار مشکل است و اگر خودرویی از سوی اداره کل ورزش و جوانان برای این افراد به محل تمرینات در نظر گرفته شود تا حدودی از مشکلات آن ها کم می شود.

وی که از اعلام نامش خودداری می کند، ادامه می دهد: بسیاری از خانواده های ورزشکاران نمی توانند هزینه های رفت و آمد فرزندان خود به محل تمرینات را تقبل کنند بنابراین نیازمند حمایت هستیم.

بسیاری از خانواده های ورزشکاران نمی توانند هزینه های رفت و آمد فرزندان خود به محل تمرینات را تقبل کنند

این ورزشکار نابینا کمبود مربی متخصص در استان را از دیگر مشکلات این هیات ورزشی می داند و بیان می کند: باید دوره های مربیگری و داوری برگزار شود که تحقق آن می تواند تاثیر بسزایی در توسعه ورزش نابینایان و کم بینایان داشته باشد.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، سه هزار و ۹۰۵ نابینا و کم‌بینا زیر پوشش بهزیستی استان هستند و از این تعداد ۶۴ درصد آقا و ۳۶ درصد خانم هستند.

۱۶۰ آقا و خانم زیر نظر هیات ورزشی نابینایان و کم بینایان در خراسان شمالی فعالیت می کنند.

استان یک میلیون نفری خراسان شمالی دارای ۵۱ هیات ورزشی است و ۲۲۲ فضای ورزشی برای ورزشکاران این استان وجود دارد.

حتما ببینید

دولت چهاردهم نگاه ویژه‌ای به مدیریت ‌بانوان دارد

دولت چهاردهم نگاه ویژه‌ای به مدیریت ‌بانوان دارد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، زهرا بهروز آذر چهارشنبه شب در نشست با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *