به گزارش روز دوشنبه آباجان به نقل از ایرنا، این رسانه افزود: پس از حمله هوایی (رژیم) اسرائیل در سال گذشته که به شهادت علا الشیخ منجر شد، خانواده اش، وی را در قبرستانی موقت در نزدیکی بیمارستان اندونزی در شمال غزه دفن کردند.
دسترسی به قبرستان اصلی به دلیل تشدید حملات زمینی و هوایی در منطقه غیرممکن شده بود. سربازان صهیونیستی در نهایت به نزدیکی بیمارستان اندونزی محل گورستان موقت، یورش بردند.
وقتی خانواده علا چند هفته بعد، پس از عقب نشینی نیروهای صهیونیستی، دوباره از محل این گورستان بازدید کردند، پیکر او ناپدید شده بود.
یحیی الشیخ، برادر علا، به میدل ایست آی گفت: ما می خواستیم پیکر او را به قبرستان فالوجه منتقل کنیم، اما وقتی قبر و پیکر او را پیدا نکردیم، شوکه شدیم.
این شهروند ۴۵ ساله جبالیا افزود: محل دفن پیکر خواهرش خالی بود و چندین جسد مفقود شده هم در سراسر گورستان وجود داشت. قبرها باز شده بودند و همه چیز بهم ریخته بود.
خانواده علا روزها به دنبال پیکر او بودند و از ساکنان محله های اطراف پرس و جو کردند.
برخی تایید می کردند که سربازان اسرائیلی به قبرستان حمله کردند، اما نتوانستند ببینند سربازان چه بلایی بر سر آنها آورند، زیرا هرکسی که از پنجره به بیرون نگاه می کرد در معرض خطر شلیک گلوله قرار می گرفت.
علا گفت ما از خیلی ها سوال کردیم اما هیچ کس چیزی نمی دانست. برخی به ما گفتند که ممکن است سربازان اجساد را ربوده باشند، زیرا گفته می شود برخی از آنها را توقیف کردند. برخی دیگر نیز گفتند ممکن است اجساد زیر بولدوزرها در زیرخاک دفن شده باشند.
وی گفت تا همین امروز ما اطلاعی از اجساد خواهرم نداریم.
به گفته مقام های دفتر رسانه ای دولت فلسطین مستقر در غزه، نظامیان رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون حداقل ۲ هزار و ۳۰۰ پیکر فلسطینی را از قبرستان های غزه کشف و ضبط کرده اند.
این دفتر اعلام کرده که حملات مداوم رژیم اسرائیل همچنین باعث تخریب کامل یا جزئی ۱۹ گورستان از ۶۰ قبرستان در سراسر غزه شده است.
توقیف اجساد برای بسیاری در غزه که هنوز داغدار عزیزان از دست رفته شان در بمباران بی امان اسرائیل هستند به ترسی جدید و وحشتناک تبدیل شده است.
انهر رمضان که خواهرش در نوامبر گذشته در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، میگوید جسد خواهرش گم نشده است، اما در «صحنه ای وحشتناک» او را دیده است.
رمضان تشریح کرد که چند هفته بعد از بمبارانی که به شهادت دختر و خواهرش منجر شد قصد داشت به دیدن محل دفن آنها در قبرستان القسام در نصیرات برود.
او می گوید: بعد از حمله رژیم اسرائیل به منطقه محل تدفین با صحنه هولناکی مواجه شدم. قبر خواهرم باز بود و سر و دست او دیده می شد.
تحقیقات شبکه خبری سی ان ان نشان می دهد که ارتش رژیم صهیونیستی از ژانویه گذشته تاکنون دستکم به ۱۶ قبرستان حمله کرده و اجساد را بیرون آورده اند که این عملیات بخشی از جست وجوی آنها برای کشف بقایای اسرای صهیونیستی است.
میدل ایست آی نوشت: در ۲۵ سپتامبر (۴ مهر) (رژیم) اسرائیل کامیون حامل اجساد تقریبا ۹۰ فلسطینی را به غزه فرستاد بدون این که جزییاتی را درباره هویت آنها و این که آیا این اجساد را از گورستان ها برداشته بود، فاش کند.
حبیبه سلمه، زن آواره ۳۵ ساله فلسطینی که اکنون در دیرالبلح زندگی می کند، به این رسانه گفت: وقتی پدرم به شهادت رسید، مردم سعی کردند با گفتن اینکه دیگر نگران گرسنگی، مجروح شدن یا بازداشت شدن او نباشم، به من دلداری دهند.
این شهروند فلسطینی می گوید، اولین کاری که پس از بازگشتش به شمال غزه انجام خواهد داد، دیدن قبر پدرش است. اما شک دارد که آن را پیدا کند.
وی گفت: می ترسم که هرگز نتوانم بار دیگر به دیدن او بروم. او در گورستانی دفن شده است که در حال حاضر هیچکس نمی تواند به آن دسترسی داشته باشد.