آموزش مهارتی پنج هزار نفر از دهک پایین درآمدی در گلستان آغاز شد

آموزش مهارتی پنج هزار نفر از دهک پایین درآمدی در گلستان آغاز شد

به گزارش روز سه‌شنبه آباجان به نقل از ایرنا، رئیس سازمان مدیریت و برمانه ریزی گلستان در این مراسم ، گفت: چشم‌انداز بلندمدت استان، شکوفایی اقتصادی است و یکی از راه‌های تحقق آن سرمایه‌گذاری در بخش اشتغال است.

علیرضا نورانی افزود: طرح توانمندسازی مهارتی اقدام مناسبی برای تامین نیاز نیروی انسانی بنگاه‌های اقتصادی گلستان است.

آموزش مهارتی پنج هزار نفر از دهک پایین درآمدی در گلستان آغاز شد
وی ادامه داد: طرح مزبور، براساس کار کارشناسی و تهیه سند اتلاف مهارتی، اجرا می‌شود.

وی تاکید کرد: اجرای توانمندسازی مهارتی می‌تواند نقش بسزایی در محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال خانوارهای دهک‌های یک تا پنج و ممانعت از مهاجرت نیروی انسانی به سایر استان‌ها ایجاد کند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای گلستان هم گفت: طرح توانمندسازی مهارتی ویژه دهک‌های یک تا پنج جامعه در گلستان به صورت ۲ ساله اجرا می‌شود که بیش از پنج هزار نفر زیرپوشش آموزشی مهارتی مراکز فنی و حرفه‌ای استان قرار خواهند گرفت.

حمزه کرایلو افزود: در اجرای این طرح، کمیته امداد، بهزیستی، ورزش و امور جوانان و دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری همکاری دارند و آموزش افراد هم با تاییدیه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان است.

وی یادآور شد: در این طرح، ۳۰ درصد از پوشش آموزشی طرح توانمندسازی مهارتی، به زنان سرپرست خانوار اختصاص یافته است.

آموزش مهارتی پنج هزار نفر از دهک پایین درآمدی در گلستان آغاز شد
مدیرکل فنی و حرفه‌ای گلستان ادامه داد: ارائه آموزش به افراد در رشته‌های نیاز روز جامعه و بنگاه‌های اقتصادی استان بوده و اداره کل فنی و حرفه‌ای محدودیت برای رشته‌های آموزشی ندارد.

کرایلو ادامه داد: با وجود افزایش اعتبارات این اداره کل، همچنان نیازمند توجه ویژه به ایجاد امکانات این اداره کل در حوزه افزایش نرخ دسترسی و آموزش نیروی انسانی متناسب با نیاز بنگاه‌های اقتصادی استان است.

وی همچنین از بهره‌برداری ساختمان فنی و حرفه‌ای در شهرستان محروم و مرزی گمیشان در غرب استان در صورت تامین اعتبار موردنیاز. دهه فجر سال جاری خبر داد و گفت: این طرح باقی مانده از طرح‌های در دست اجرای سال‌های ۱۳۹۰ – ۱۳۸۰ این اداره کل است.

فرماندار گرگان هم خواستار توجه ویژه به این شهرستان که یک سوم جمعیت استان را در خود جای داده، در اجرای طرح توانمندسازی مهارتی شد.

علی نادری گفت: اجرای طرح مزبور نمونه‌ای ایجاد وفاق در حوزه تربیت نیروی انسانی متخصص و متناسب با نیاز بنگاه‌های اقتصادی در متطقه و تلاش برای محرومیت زدایی است.

همسایگی با کشورهای آسیای میانه و دسترسی به بازار ۲۸۰ میلیون نفری این کشورها، راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری اینچه برون، تولید محصولات راهبردی از جمله گندم، کلزا و پنبه، ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی کشاورزی، وجود ۱۱۰ کیلومتر از سواحل دریای خزر و اجرای طرح‌های اقتصادی وابسته به آن از جمله ویژگی‌های گلستان برای ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و پایدار است که به اعتقاد کارشناسان و دست‌اندران حوزه اقتصادی، ضرورت برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری بهینه از این ظرفیت‌ها و تربیت نیروی انسانی ماهر را دوچندان می‌کند.

حتما ببینید

فیلم| استاندار گلستان در اولین جلسه با خبرنگاران چه گفت؟

فیلم| استاندار گلستان در اولین جلسه با خبرنگاران چه گفت؟

دریافت ۳۳ MB

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *