به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، سکان مدیریت امور اجرایی مازندران امروز با نظر نهایی هیئت وزیران به مهدی یونسی رستمی سپرده شد و دوره مدیریت یوسف نوری در این استان پس از هفت ماه و ۲ روز حضور در رأس هرم مدیریتی استانداری مازندران به پایان رسید.
نوری که در دومین روز اردیبهشت امسال پس از پایان دوره استانداری سید محمود حسینیپور از سوی هیئت وزیران دولت سیزدهم به عنوان بیستوپنجمین استاندار مازندران منصوب شده بود، باید در روزهای آینده به طور رسمی از ساختمان استانداری مازندران خداحافظی کند و مسئولیت نمایندگی دولت در این استان را به مهدی یونسی رستمی تحویل دهد.
پرونده انتخاب استاندار مازندران در دولت چهاردهم از نخستین روزهای پس از انتخابات و نیمه دوم تیر ۱۴۰۳ باز شد و پس از تشکیل کابینه دولت چهاردهم در ۳۱ مرداد بیشتر مورد توجه قرار گرفت. انتصاب اسکندر مومنی که اهل قائمشهر است به عنوان وزیر کشور نیز سبب شد احتمال اینکه مازندران یکی از نخستین استانهای مورد نظر هیئت وزیران برای تغییر استاندار باشد بیشتر مطرح شود.
از شهریور امسال تا نخستین روزهای آذر هر یکشنبه و چهارشنبه که جلسه هیئت وزیران برگزار میشود، نگاه مازندرانیها و به ویژه سیاسیون و رسانههای این استان به این جلسات بود تا نام استاندار جدید مازندران اعلام شود. در این فاصله نامهای مختلفی هم به عنوان گزینههای تصدی کرسی استانداری مازندران مطرح شد. اما طولانی شدن روند معرفی استاندار مازندران از سوی دولت چهاردهم سبب شد گمانهزنیها در هر هفته تغییراتی داشته باشد. تا اینکه پس از معرفی استانداران دولت چهاردهم در ۲۶ استان، امروز نوبت به مازندران رسید و در نهایت نیز مهدی یونسی رستمی به عنوان بیستشمین استاندار مازندران پس از انقلاب اسلامی معرفی شد.
مهدی یونسی رستمی کیست؟
۲۰ خرداد امسال پس از اینکه وزارت کشور فهرست نامزدهای نهایی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را منتشر کرد، بلافاصله شورای راهبردی و سیاستگذاری ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان نیز تشکیل شد و در نخستین گام نیز رئیس ستاد انتخابات پزشکیان در مازندران معرفی شد.
اعضای این شورای راهبردی مهدی یونسی رستمی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران را به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان در مازندران معرفی کردند و نام این پزشک شناخته شده مازندرانی پس از سالها دوباره به عرصه مدیریتی مازندران بازگشت.
یونسی رستمی متولد ۱۳۴۱ و دانشآموخته مقطع دکتری تخصصی ارولوژی است. او در دولت دوم اصلاحات، زمانی که مسعود پزشکیان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود، با حکم پزشکیان در سال ۱۳۸۱ به عنوان سرپرست و در سال ۱۳۸۲ به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران منصوب شد.
او پیش از اینکه مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی مازندران را برای یک دوره چهار ساله بر عهده بگیرد، در پستهای دیگری مانند معاونت آموزشی، عضو شورای آموزشی، عضو شورای پژوهشی، ︎مسئول پذیرش اساتید، ︎مسئول حراست و مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز فعالیت داشت.
در کارنامه مدیریتی یونسی رستمی، عناوینی همچون مسئول پرسنلی و گزینش برخی نهادها و ارگانهای امنیتی کشور، عضویت در شورای فرماندهی قرارگاه سیدالشهدا(ع) و عضویت در قرارگاه رمضان نیز دیده میشود.
استاندار جدید مازندران از رزمندگان دوران دفاع مقدس نیز هست و با پیشینه ۴۳ ماه حضور در جبهه، یکی از جانبازان جنگ تحمیلی به شمار میآید.
از دوره ریاست او در دانشگاه علوم پزشکی مازندران به عنوان یکی از دورههای شکوفایی و توسعه زیرساختهای آموزشی و درمانی این استان یاد میشود. افتتاح و توسعه مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) دانشگاه علومپزشکی مازندران، توسعه و تجهیز و راهاندازی بیش از ۱۵ بیمارستان در نقاط مختلف استان، راهاندازی بیمارستان تخصصی قلب و عروق، توسعه و ارتقای مرکز تخصصی پلاستیک و سوختگی و روانپزشکی ساری و ایجاد و توسعه رشتههای تخصصی و فوق تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران بخشی از اقدامات انجام شده در دوره چهار ساله ریاست او بر دانشگاه علوم پزشکی مازندران محسوب میشود.
ارتباط نزدیک او با مسعود پزشکیان که نزدیک به سه دهه پیشینه دارد از نگاه بسیاری از چهرههای سیاسی استان میتواند فرصتی برای بیان چالشهای مازندران در سطح کلان مدیریتی کشور و جذب اعتبارات مورد نیاز به منظور رفع کاستیهای این استان در حوزههای مختلف باشد.
یونسی رستمی که اکنون بار دیگر به عرصه مدیریت اجرایی استان بازگشت، در نخستین گام باید با همراهانش رصد و پایش تیم مدیریتی استان در دستگاههای اجرایی و به ویژه فرمانداریها را انجام دهد و پس از آن برای کاهش چالشهای مازندران گام بردارد.