کابوس ناتمام شمال و زندگی صهیونیست‌ها با هشدار و موشک

کابوس ناتمام شمال و زندگی صهیونیست‌ها با هشدار و موشک

– اخبار بین الملل –

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، در پی تداوم عملیات‌های حزب الله علیه مراکز حساس صهیونیست‌ها از شمال تا مرکز فلسطین اشغالی در پاسخ به جنایات وحشیانه این رژیم ضد غیرنظامیان لبنانی، رسانه‌های عبری به کابوس بی پایان و وضعیت یاس و ناامیدی شهرک نشینان در شمال اشاره و اعلام کردند که اسرائیلی‌ها در شمال در بین آژیرهای هشدار و موشک‌ها و پهپادها زندگی می‌کنند و دائماً مجبورند به پناهگاه بروند.

«روعی کایس» خبرنگار روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت، در این زمینه گزارش داد که ساکنان شمال در حالی که خبرهایی درباره پیشرفت مذاکرات و عجله اسرائیل برای آتش بس با لبنان می‌شنوند، اما در عین حال متوجه می‌شوند که زندگی روزمره آنها به زندگی در میان هشدار تبدیل شده است.

این خبرنگار صهیونیست افزود: عصر دیروز یک پهپاد که حدود یک ساعت در آسمان پرسه زد، ده‌ها هزار نفر را مجبور به فرار به پناهگاه کرد؛ تا زمانی که منفجر شد. اغلب اسرائیلی‌هایی که در شهرک‌های تخلیه نشده مناطق شمالی در الجلیل غربی هستند، از جمله نهاریا، عکا و حتی کریوت و کرمل دائماً در وضعیت وحشت و هشدار قرار دارند و هیچ پایانی برای این اوضاع نمی‌بینند.

وی ادامه داد: برای اسرائیلی‌ها در شمال، این یک روز دیگر از روال غیر قابل تحملی است که ماه‌هاست ادامه دارد و شامل تبادل آتش و شلیک ده‌ها موشک از جانب حزب الله به الجلیل غربی و حیفا می‌شود.

یکی از شهرک نشینان صهیونیست که دیروز جمعه بعد از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار همراه با دیگر صهیونیست‌ها به پناهگاه فرار کرد، در گفتگو با خبرنگار یدیعوت آحارانوت گفت: ما دائماً در رنج و عذاب هستیم و اینجا حتی سگ‌ها هم یاد گرفته‌اند که خودشان به پناهگاه فرار کنند.

این شهرک نشین صهیونیست افزود: در یک لحظه همه چیز تغییر می‌کند و ما به شکل همزمان صدای چند آژیر را از مناطق مختلف می‌شنویم و می‌دانیم که باید فرار کنیم.

روعی کایس در ادامه به واقعیت زندگی صهیونیست‌ها در پناهگاه اشاره و تاکید کرد که ماندن در پناهگاه اصلاً آسان نیست. ساکنان شمال می‌گویند که وضعیت بسیار ناامید کننده است و آنها به شدت احساس فشار و شکاف دارند. این اسرائیلی‌ها همچنین از آسیب گسترده قطعات موشکی به خودروها و باغ‌های خودشان حرف می‌زنند و این در حالی است که تهدید پهپادها حتی خطرناک‌تر از موشک‌ها شده و صدها هزار نفر را به پناهگاه می‌فرستد.

این خبرنگار صهیونیست افزود: ساکنان شهرک نهاریا به شدت احساس ناراحتی و ناامیدی دارند، زیرا برخی از آنها مجبور شدند بمانند؛ در حالی که از فروپاشی مشاغل و فقدان چهارچوب آموزشی برای فرزندانشان رنج می‌برند و حتی اگر جنگ هم تمام شود، این وضعیت آنها درست نخواهد شد.

در سایر شهرک‌های شمالی فلسطین اشغالی هم وضعیت بهتر نیست؛ جایی که یک شهرک نشین در عکا اعلام کرد که اینجا تبدیل به شهر ارواح شده و گاهی در جاده‌ها، موشک‌ها را بالای سر خودم می‌بینم، مکان‌های تفریحی خالی و کافه‌ها بسته هستند و عکا تبدیل به شهر ارواح شده است.

شهرک نشینان در شهرک کریوت نیز همین وضعیت را دارند و درباره احساس ناامنی حتی در داخل خانه‌ها صحبت می‌کنند و می‌گویند که هیچکس امنیت آنها را تضمین نمی‌کند.

خبرنگار یدیعوت آحارانوت گفت که ساکنان شمال در واقعیتی غیرقابل تحمل زندگی می‌کنند؛ زیرا هشدار و فرار به پناهگاه تبدیل به بخشی از زندگی روزمره آنها شده و یک سوال همیشگی پیش روی آنهاست: این کابوس کی به پایان می‌رسد؟

«موشه داویدوویچ» رئیس انجمن شهرک سازی‌ها در مرز شمالی فلسطین اشغالی با اشاره به وضعیت دیوانه‌وار و وحشت شدید ناشی از حملات موشکی و پهپادی حزب الله به شهرک‌های شمالی، گفت که فاصله زیادی تا بازگشت ما به شمال وجود دارد.

این مسئول صهیونیست افزود: ما در چند روز گذشته وضعیت جنون آمیز و بسیار وحشتناکی را در سایه حملات موشکی و پهپادی حزب الله از سر گذراندیم و هر روز صبح با صدای پهپاد و موشک از خواب بیدار می‌شویم و این مسئله تبدیل به یک روال عادی در زندگی ما شده است. طی روزهای اخیر مناطق شمالی دچار هرج و مرج بزرگی شده و ارتش درباره بازگشت آوارگان به این مناطق اشتباه می‌کند. ساکنان شمال نه احساس امنیت واقعی دارند و نه اینکه تصور می‌کنند می‌توانند به خانه‌هایشان برگردند و نه اینکه جنگ به پایان رسیده است.

مسئول صهیونیست:وضعیت شمال دیوانه‌کننده است/بازگشتی نیست
آحارانوت: با پایان جنگ هم شهرک نشینان امکان بازگشت ندارند

انتهای پیام/

حتما ببینید

روز ۴۵۶ طوفان‌الاقصی|شهادت ۷۰ فلسطینی در غزه در یک روز

روز ۴۵۶ طوفان‌الاقصی|شهادت ۷۰ فلسطینی در غزه در یک روز

– اخبار بین الملل – به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *