به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، پس از انتخاب رسول اسدی به عنوان رئیس فدراسیون، شایعات و شیطنتهای بسیاری برای ابطال این انتخابات صورت گرفت. قریب به ۵۰۰ ایمیل به اتحادیه جهانی دوچرخهسواری زده شد تا حساسیت روی انتخابات را افزایش دهند. از طرف دیگر پرونده دوپینگ سازمان یافته که در دورههای قبلی به فدراسیون ابلاغ شده بود و مورد توجه قرار نمیگرفت که این موضوع حساسیت فدراسیون جهانی را دو چندان کرد.
با این حال رایزنیهایی که از سوی فدراسیون با اتحادیه جهانی صورت گرفت، موجب شد که حواشی و مشکلات پایان یابد و نام رئیس فدراسیون ایران در سایت UCI ثبت شود. تلاشهای محمود خسرویوفا رئیس کمیته ملی المپیک نیز در این خصوص بسیار موثر بود.
در ۲ سال گذشته مسائل دیگری همچون دوپینگ سازمان یافته و بدهیهای فراوان نیز گریبان فدراسیون را گرفته بود. اولین اقدام فدراسیون راهاندازی رنکینگ و ثبات در اعزام به مسابقات بود تا مسئله دوپینگ سازمان یافته در این رشته به طور کل حل شود. پس از آن نیز بدهیهایی که از دورههای قبل مانده بود پرداخت شد و حالا با ثبتِ نامِ اسدی، دیگر پرونده حقوقی در سطح کشور و بینالملل برای فدراسیون دوچرخهسواری باقی نمانده است.
مجمع انتخاباتی فدراسیون دوچرخهسواری ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ با حضور اعضا در آکادمی ملی المپیک برگزار شد. محمد پولادگر به عنوان نماینده وزارت ورزش و مناف هاشمی به عنوان نماینده دبیرکل کمیته ملی المپیک در این مجمع شرکت کردند. این انتخابات هفت کاندیدا داشت که در پایان رسول اسدی با کسب ۲۸ رای از ۵۳ آرای ماخوذه به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد.