به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، محمدمهدی احمدی روز یکشنبه در نشست شورای اسلامی شهر شاهرود افزود: مبانی فرهنگی بینظیر و یگانه از منظر اسلام نباید در مناطق و جای جای کشور سلیقهای و متفاوت اجرا شود.
وی با اشاره به عقیده کارشناسان مبنی بر اینکه شاخصهای فرهنگ و هنر در جامعه بر اساس اسلام تعریف شده است، ابراز کرد: نباید در اجرای مبانی فرهنگی در مناطق مختلف کشور اختلاف باشد.
مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: اختلاف سلیقهها در موضوع فرهنگی واحد، در مناطق مختلف حرام، حلال یا مستحب شمرده میشود و در ذهن اصحاب فرهنگ و هنر پرسش ایجاد میکند، این امر به دلیل آن است که شاخصهای گفتمان غالب جمهوری اسلامی را نمیدانیم یا جدی گرفته نمیشود.
احمدی تصریح کرد: چنانچه شاخصهای گفتمان امام (ره) و رهبر معظم انقلاب در جامعه شناسایی و غالب فرهنگی جامعه باشد، هیچگونه اختلافی در اجرا برای جای جای کشور به وجود نمیآید.
مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: منطقهای که توجه به گفتمان امام راحل و رهبر معظم انقلاب دارد، اصحاب فرهنگ و هنر در آن جا راحتتر و با آرامش بیشتری فعالیت میکنند.
وی با اشاره به اینکه هر کجا سلیقه فردی در این گفتمان غالب وارد شود، فضای فرهنگی آن منطقه بسته میشود، ابراز کرد: کتاب «غنای مقام معظم رهبری در درس خارج» دیدگاه باز معظمله را در حوزه فرهنگ تبیین کرده است. مطالعه این کتاب به اهل فن توصیه میشود.
احمدی به مبارزه با رژیم ستمشاهی پهلوی اشاره کرد و گفت: پیروزی انقلاب اسلامی با جذب جوانان مرهون پذیرش گفتمان امام خمینی(ره) بود.
وی با بیان اینکه ۲ شاخص مهم در گفتمان امام(ره) و رهبر معظم انقلاب وجود دارد که با عمل به آن همه مشکلات حوزه فرهنگ قابل حل است، ادامه داد: تفکر التقاط و تحجر از آفتهای این گفتمان است.
وی از تفکر تحجر به عنوان معرفی اسلام در کوچهای بسیار تنگ، محدود و ممنوع و همچنین جامعه بسته یاد کرد که حلالها را حرام میداند، افزود: شیوه تحجر با توجه به حلال و حرامهای خود از تکفیر استفاده و حمایت میکند.
مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: تفکر التقاط برعکس تحجر عمل میکند و هر حرامی را حلال میداند و منافقان با این تفکر و اینکه هدف وسیله را توجیه میکند، در ابتدای انقلاب پا به عرصه وجود گذاشت. منافقان با بهرهگیری از تفکر التقاطی با شیوه ترور شخصیتی و فیزیکی به دنبال اهداف خود بودند که نمونه بارز آن ترور شخصیتی و فیزیکی شهید مظلوم آیتالله بهشتی بود.
احمدی با بیان اینکه هر گونه عبور از نظام اسلامی نتیجه آفتهای تفکر تحجر و التقاط است، ابراز کرد: رعایت نکردن شاخصهای دینی، لاابالیگری را در جامعه به وجود میآورد.
وی با اشاره به بخشی از تاریخ اسلام، گفت: حضرت محمد(ص) با اخلاق، رفتار قرآنی و اسلامی، دین مبین اسلام را از جزیره العرب به اسپانیا فرستاد و در آن دیار ۸۰۰ سال حاکمان اسلامی حکمرانی کردند.
مدیرکل حوزه وزارتی فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: در این راستا وظیفه همه برای برنامههای فرهنگی و هنری شناسایی و معرفی شاخصهای گفتمان امام راحل و رهبر معظم انقلاب برگرفته از اسلام ناب محمدی با هدف جذب حداکثری جوانان است.
وی با بیان اینکه آثار هنرمندان مستعد و پرتوان شاهرود در استان سمنان در فضای بینالمللی شاخص و مطرح است، تاکید کرد: داوود میرباقری یکی از اشخاص بارز و هنرمند این دیار است.
احمدی با اشاره به اینکه ساخت کتابخانه مرکزی شاهرود در بودجه سال آینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لحاظ میشود، ادامه داد: ساخت فرهنگسرای شهرداری این شهر نیز چنانچه مصوبه دولت گذشته را دارد، قابل پیگیری است.
ساخت کتابخانه مرکزی در شاهرود مطالبه مردمی است
امام جمعه شاهرود هم در این نشست گفت: مدیریت شهری پیگیری ساخت کتابخانه مرکزی را که مصوبه دور دوم سفر دولت نهم دارد و جزو مطالبات مردمی است، در دستور کار قرار دهد.
حجت الاسلام عباس امینی با اشاره به مصوبات آن سفر مبنی بر ساخت ۲ کتابخانه مرکزی در استان سمنان، ابراز کرد: در این راستا بهرغم اختصاص زمین در بوستان شهدای محراب شاهرود، ساخت بنای فیزیکی آن مورد بیمهری و جفا قرار گرفته است.
وی به فرسودگی کتابخانه ۲۲ بهمن شاهرود و ممنوعیت استفاده از آن اشاره کرد و گفت: انتظار مردم همراهی مسوولان برای تخریب و نوسازی این کتابخانه است.
امام جمعه شاهرود ادامه داد: برای استفاده بهتر جوانان، دانش آموزان و دانشجویان سالنهای مطالعهای در کنار مسجدها و مراکز فرهنگی ساخته شود تا مراجعه به کتابخانههای عمومی کاهش یابد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، در نشست شورای اسلامی شهر شاهرود از چهار اثر مکتوب محمدمهدی احمدی رونمایی شد.
محمدمهدی احمدی فرزند احمدعلی در شهرستان میامی متولد شد، دارای تحصیلات دکترای تاریخ و سطح چهار حوزه(دکتری فقه و اصول) است.
کتاب تاریخ تمدن و فرهنگ اسلامی، کتاب الصحیح و العم مباحث علم اصول به زبان عربی، کتاب الاستصحاب مباحث علم اصول به زبان عربی، کتاب اختر چرخ ادب با موضوع پروین اعتصامی، کتاب جهانبینی اسالم و مارکسیسم، کتاب فقه اهل بیت بین السنته و الشیعه به زبان عربی و کتاب جامعه قطر از جمله آثار این نویسنده است.