به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، این رمان گفتوگو محور در ۶ جلسه مشاوره شخصیت نخست داستان میگذرد که تمایل دارد با تحمل رنجی فراگیر، رابطهای را تمام کند که مدتها پیش تمام شده و در حالی که تنها دستاورد زندگیش بوده است؛ این داستان بنبستهای ذهنی او را بعد از دوازده سال زندگی به نمایش میگذارد.
حاشیه امن توجه خاصی به نهاد خانواده و نظام آموزش و پرورش و هنجارهای تحمیلی جامعه به افراد دارد.
نویسنده کتاب درباره این رمان گفت: انسان موجودی اجتماعی است و بدون شک بسیاری از باورهای فرد درباره خود، در طی ارتباط با دیگران شکل میگیرد و تقویت میشود؛ این موضوع جایگاه ویژهای در نوشتن حاشیه امن است اما دغدغۀ اصلی من به تصویر کشیدن موانع اجتماعی در برقراری یک رابطه امن و سالم بود.
سندی مؤمنی اظهار کرد: هنجارهای اجتماعی از درون خانواده و نظامهای آموزشی و جامعه بزرگتر بر ما تحمیل میشود و خواه نا خواه ما را از خود واقعیو تعریفمان از خوشبختی و موفقیت دور میکند تا آن را تغییر دهد و این تغییر همیشه سازنده نیست.
وی افزود: این کتاب پاسخی به این پرسش است که آیا متغیرهای آسیبزا در یک رابطه تنها به ویژگیهای فردی بستگی دارد؟ که این داستان تلاش کرده نشان دهد که حتی رابطه خصوصی ۲ نفر، فردی نیست بلکه اجتماعی و کنشی سرشار از نشانههای فرهنگی و اجتماعی همراه با چاشنی ویژگیهای فردی است.
نویسنده حاشیه امن گفت: این رمان شاید در برخورد اول زنانه به نظر برسد اما برای مردانی سودمند است که بخواهند ماهیت رابطه را بهتر و بیشتر بشناسند.
کتاب حاشیه امن، در ۱۲۲ صفحه، از سوی انتشارات آفتابکاران منتشر شده و با قیمت ۱۶۰ هزار تومان به کتابفروشیها رسیده است.
سندی مؤمنی نویسنده و منتقد شیرازی پیش از این ۲ مجموعه داستان «اگر زنبق برای مرده باشد» و «کولی با شکلات تلخ» را منتشر کرده و در زمینۀ نقد نیز مجموعه سه جلدی «جامعۀ متن و خشونت » را نوشته که به تحلیل بازنمایی خشونت در ۹ رمان و ۶ مجموعه داستان معاصر ایرانی میپردازد.