به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، علی صفری روز شنبه در آیین افتتاح نخستین کارخانه نخبگان مازندران در قائم شهر اظهار کرد: پارک علم و فناوری یکی از زیرساختهای توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور است که تمام استانها از این زیرساخت برخوردار هستند.
وی، ایجاد کارخانههای نوآوری در جلب و به کارگیری ظرفیتهای نخبگان را از برنامههای محوری در حمایت از نخبگان شرکتهای دانش بنیان عنوان کرد و افزود: تاکنون ۱۵ کارخانه نوآوری در کشور احداث و مشغول فعالیت شدند.
همچنین معاون پارک علم و فناوری مازندران، توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری در سراسر شهرستانهای مازندران را از سیاستهای پارک علم و فناوری استان نام برد که در قائم شهر به عنوان نخستین شهرستان هدف به خاطر بهره مندی از ظرفیتهای منابع انسانی و زیرساختها دارای کارخانه نوآوری میشود.
سعید سیفی افزود: کارخانه نوآوری قائم شهر در مرحله نخست در سالنی به فضای پنج هزار مترمربع در کارخانه نساجی شماره یک این شهر ایجاد میشود و با برآوردهای اولیه برای بازسازی و نوسازی مجموعه ۶۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
جواد مولایی قرا فرماندار قائم شهر نیز با اشاره به پیشرفت ۲۰ درصدی آماده سازی سالن کارخانه نوآوری این شهر گفت: همه شرایط با همکاری شهرداری و شورای شهر و سایر دستگاهها برای سرعت بخشی روند تکمیلی کارخانه نوآوری مهیا شده تا بهره برداران و نخبگان جوان در این مجموعه نوآوری، ایدههای خود را به کسب و کار و تولید و عرضه محصولات در جامعه برسانند.
فرمانده سپاه ناحیه بسیج قائم شهر، تاسیس خانه نخبگان دانشمند شهید مجید شهریاری در قائم شهر را نخستین خانه نخبگان در مازندران عنوان کرد که با شناسایی وجذب ۳۰۰ نخبه جوان، فعالان این عرصه در ۱۰گروه مهندسی عمران، پزشکی، صنعت، هوش مصنوعی، نرم افزار، شیمی، الکترونیک، کشاورزی، پهپاد و صنعت دارویی با حمایتهای پارک علم و فناوری مشغول به فعالیت میشوند.
سرهنگ جواد قزلباش افزود: نخستین همایش هوش مصنوعی در مازندران با حضور دبیر ستاد هوش مصنوعی کشور یازدهم آذر در قائم شهر برگزار میشود.
همچنین در نشست نخبگان جوان با مسئولان استانی و کشوری ضمن معرفی ظرفیتها وارائه پیشنهادات، موانع وچالشها و مشکلات پیش روی نخبگان در حضور عمران عباسی نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار در مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.