انتقاد اسلواکی از جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا

انتقاد اسلواکی از جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا

به گزارش روز جمعه آباجان به نقل از ایرنا، خبرگزاری تاس از مبدا بلگراد با انتشار این خبر افزود: «رابرت فیکو» (Robert Fico) نخست وزیر اسلواکی تصمیم بایدن رئیس جمهوری ایالات متحده برای دادن مجوز به کی‌یف مبنی بر حملات موشکی (تسلیحات دوربرد آمریکایی) به عمق خاک روسیه را موجب تشدید تنش و شوک جهانی دانست و این باور که تشدید تنش ها برای آندسته از کشورهایی که از مرزهای روسیه بدور هستند مانند اسپانیا، انگلیس و یا حتی آمریکا تحت تاثیر آن قرار نخواهند گرفت را رد کرد.

بنابراین گزارش، نخست وزیر اسلواکی در جریان مصاحبه با رادیو و تلویزیون صربستان دراین باره گفت: تشدید تنش ها با این تصمیم بایدن تکان دهنده بوده و به واقع چنین موضوعی، دیگر جایی در جهان امروز ندارد.

فیکو افزود: می توان تصمیم بایدن را اینگونه تفسیر کرد که دولت وی تلاش دارد تا مذاکرات بالقوه ای که قرار است توسط رئیس جمهوری جدید آمریکا (دونالد ترامپ با روسیه ) صورت گیرد را پیچیده سازد.

نخست وزیر اسلواکی در ادامه تاکید کرد: من شخصا فردی هستم که آرزومند برقراری صلح و شروع مذاکرات هستم، چراکه در واقع وضعیت کنونی برای تمامی جهان بی اهمیت و عاری از حس مسئولیت است.

تاس در ادامه گزارش داد: نخست وزیر اسلواکی دراین مصاحبه این باور که تشدید تنش ها تاثیری بر دیگرانی مانند اسپانیا، انگلیس و یا آمریکا که دور از این درگیری قرار دارند، ندارد را رد کرد.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، خبرگزاری رویترز در مورخ دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ به نقل از سه منبع آگاه اعلام کرد که «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا ممنوعیت استفاده اوکراین از سلاح‌های دوربرد آمریکایی برای حمله به عمق خاک روسیه را لغو کرده است.

به گفته این منابع آگاه، اولین حملات به عمق خاک روسیه احتمالا با استفاده از موشک‌های دوربرد تاکتیکی اتکمز (ATACMS) که برد آنها بیش از ۳۰۰ کیلومتر است انجام خواهد شد اما آنها به دلیل نگرانی‌های امنیتی عملیاتی، به جزئیات بیشتری در این خصوص اشاره نکردند.

در همین حال اوکراین در مورخ چهارشنبه ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳ رگباری از موشک‌های کروز «سایه طوفان» انگلیس را تنها یک روز پس از استفاده از موشک‌های «اتکمز» آمریکایی، به سمت روسیه شلیک کرد.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه،طی روزهای اخیر و پیش از این حملات، دکترین جدید هسته‌ای این کشور را امضا کرد که به طور رسمی آستانه استفاده از سلاح هسته‌ای را کاهش می‌دهد. این دکترین به روسیه اجازه می‌دهد حتی در پاسخ به حملات متعارف از سوی کشوری که از حمایت یک قدرت هسته‌ای برخوردار است، به حمله هسته‌ای روی آورد.

پوتین پیش‌تر هشدار داده بود که استفاده اوکراین از تسلیحات دوربرد غربی برای حمله به خاک روسیه، به معنای درگیری مستقیم روسیه و ناتو خواهد بود.

حتما ببینید

«مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا سوگند یاد کرد

«مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا سوگند یاد کرد

به گزارش روز جمعه آباجان به نقل از ایرنا از خبرگزاری دویچه‌وله، رئیس جمهوری ونزوئلا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *