به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدعلی طالبی چهارشنبه شب در دیدار مدیران عامل صنعت برق استان گفت: ما نیز آماده همکاری و مساعدت هستیم و به دلیل موقعیت جغرافیایی خوب استان باید حتما از ظرفیت تولید انرژی خورشیدی استفاده و زمین مورد نیاز برای سرمایهگذاری در این عرصه تامین شود.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه اعمال محدودیت مصرف برق در بخش کشاورزی موجب ضرر کشاورزان میشود لذا باید برای رفع این مشکل از ظرفیت انرژی خورشیدی استفاده کرد و حتی پیشنهاد میشود مزارع خورشیدی نیز ایجاد شود.
استاندار کرمان با بیان اینکه دستگاههای اداری هم باید صرفهجویی مصرف برق را مدنظر قرار دهند تصریح کرد: چنانچه ادارهای الگوی مصرف را رعایت نمیکند به ما معرفی شود.
مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقهای کرمان نیز در این دیدار گفت: به عنوان بزرگترین استان از نظر شبکه برق کم مشکلترین استان کشور هستیم.
حمیدرضا حبیبی با اشاره به اینکه بیشترین شرکتهای انرژیبر در حوزه صنعتی و معدنی هستند عنوان کرد: وضعیت برق از نظر عملکرد در استان خوب است.
وی با اشاره به اینکه عمده انرژی ما در حوزه صنعت و بعد کشاورزی است افزود: در زمینه مدیریت قطع برق صنعت، توسط وزارت صمت سهمیهها اعلام و اعمال میشود.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای کرمان بیان کرد: این استان رتبه اول در زمینه تولید برق نیروگاههای خورشیدی را به خود اختصاص داده است.
همچنین مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان در این دیدار با اشاره به یک و نیم میلیون اشتراک در استان گفت: یکی از چالشها در حوزه کشاورزی بهخصوص محصول پسته، ناترازی برق است و از طرف دیگر عمق چاهها هم زیاد است که با قطع و وصل برق، آسیبپذیری بیشتری اتفاق میافتد.
محمد سلیمانی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ سامانه خورشیدی در استان وجود دارد افزود: یکی از چالشهای ما در حوزه برق مربوط به مناطق حاشیهنشین است که به با توجه به الحاق برخی از این مناطق به حوزه روستایی مشکلات ما کمتر میشود.
وی گفت: رتبه اول توزیع نیروگاه خورشیدی پشت بامی را در سطح کشور داریم.
پیشرفت و توسعه نیازمند همکاری بنگاههای اقتصادی است
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا همچنین استاندار کرمان در دیدار مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: استان کرمان باوجود ظرفیتها و پیشرفتهای قابل توجهی که داشته، اما دارای یکسری مشکلات است که باید جبران شود و در این میان نیازمند همراهی و همکاری بنگاههای بزرگ صنعتی و معدنی هستیم.
طالبی ادامه داد: بزرگترین شرکتها و کارخانهها در استان قرار دارند یا در حوزه کشاورزی بالاترین تولیدات کشاورزی در کشور را داریم اما در زمینه صنایع تبدیلی مشکل داریم لذا ضرورت تلاش دوچندان در استان وجود دارد که در این میان نیازمند همراهی و همکاری بنگاههای بزرگ صنعتی و معدنی هستیم.
استاندار کرمان در ادامه به بیان مسائل و چالشهای موجود شرکت مس در استان کرمان پرداخت.
برپایه اعلام روابط عمومی استانداری کرمان، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران هم در این دیدار گفت: شرکت ملی مس به دنبال تحرک اقتصادی و استفاده از ظرفیت صنایع پیشران است تا شاهد شکلگیری هر چه بیشتر زنجیره پایین دست مس باشیم.
حسین مدرس خیابانی با اشاره به اینکه در خصوص تامین قطعات و ماشینآلات مس آماده همکاری و عقد قرارداد هستیم عنوان کرد: در زمینه مسئولیت های اجتماعی باید اشاره کرد که در نقاط مختلف استان رد پای مسئولیت اجتماعی شرکت ملی مس وجود دارد، البته بزرگترین رسالت اجتماعی شرکت مس، اشتغال است که به دنبال تحقق آن هستیم.
وی گفت: ساخت پنج ورزشگاه بزرگ در استان، جادهها، تقویت زیرساختها در بخش درمان از جمله فعالیتهای شرکت ملی صنایع مس است از طرف دیگر در چند سال اخیر مسئولیت اجتماعی این شرکت هشت برابر شده است.