به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مهدی زندیه وکیلی، عصر پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان زرندیه با تاکید بر اهمیت انجام وظایف قانونی و حل مشکلات مردم، خطاب به فرمانداران استان اظهار کرد: از شما میخواهم کار قانونی و درست را با شجاعت انجام دهید و مسئولیت آن را من بهعنوان استاندار بر عهده میگیرم چراکه هدف ما باز کردن گرههای مشکلات مردم است و باید در این مسیر با جسارت گام برداریم.
وی بر لزوم تحول در سیستم اداری استان اشاره کرد و افزود: هدف ما در دوره مدیریت دولت چهاردهم ، ایجاد سیستمی اداری روان و کارآمد در استان است تا فرآیند ارائه خدمات به مردم تسهیل شود و مشکلات آنها سریعتر حل شود.
استاندار استان مرکزی، با تاکید بر اهمیت برنامهریزی برای توسعه مناطق مختلف، گفت: نخستین گام در مسیر برنامهریزی، ارزیابی وضعیت موجود است و نسخه توسعه هر منطقه باید متناسب با ظرفیتها و ویژگیهای آن منطقه تدوین شود تا با برنامهریزی هدفمند، حرکت مؤثرتری در مسیر پیشرفت داشته باشیم.
توسعه متوازن و پایدار نیازمند نگاه جهادی
وی با اشاره به ۲ نوع توسعه پایدار و متوازن ، توضیح داد: توسعه متوازن به معنای ایجاد هماهنگی و تناسب در پیشرفت تمام نقاط استان است و این مهم نیازمند آغاز یک حرکت جهادی است و معتقدم در توسعه پایدار باید به تمامی ابعاد از جمله محیطزیست توجه کنیم تا اقدامات ما دوام و تأثیر بلندمدت داشته باشند.
جذب سرمایهگذاری؛ شرط کلیدی برای رشد اقتصادی
زندیه وکیلی جریان سرمایهگذاری را به جریان آب تشبیه کرد و اظهار داشت: اگر مسیر سرمایهگذاری هموار شود و بسترهای لازم برای جذب آن فراهم شود سرمایهگذار به سمت منطقه حرکت خواهد کرد و برای این کار، باید اولویتها را براساس ظرفیتهای طبیعی، اکولوژیکی و محیطزیستی هر منطقه تعیین کنیم.
وی افزود: برای دستیابی به ارزش افزوده بالاتر، لازم است در زیرساختهای توسعهای، مسکن، خدمات درمانی و سایر خدمات سرمایهگذاری کنیم و این کاستیها باید با برنامهریزی صحیح و جذب سرمایهگذاری جبران شوند.
لزوم تغییر رویکرد در مدیریت و استفاده از نیروهای بومی
استاندار مرکزی بر استفاده از نیروهای بومی و استانی در مدیریت جدید تأکید کرد و گفت: با تغییر رویکرد در مدیریت و استفاده از ظرفیتهای بومی، میتوان فضای همراهی و دوستی را تقویت و استان را به سمت توسعه متوازن و پایدار هدایت کرد.
زندیه وکیلی با اشاره به شرایط کنونی کشور تصریح کرد: باید بهطور جدی وارد حوزههای اقتصادی و اداری شویم و نقاط ضعفی که ممکن است به بیکاری و نارضایتی مردم منجر شوند را تقویت کنیم چراکه حضور در میدان کار و فعالیت اقتصادی، مهمترین نیاز برای پیشرفت است.
سرمایهگذاری؛ راهحل محدودیت منابع مالی
وی با تاکید بر اهمیت جذب سرمایهگذاری بهعنوان کلید تولید و توسعه اقتصادی گفت: در شرایطی که با محدودیت منابع مالی مواجهیم، تنها راه ایجاد تحول و رشد اقتصادی، استقبال از سرمایهگذاری و تسهیل فرآیند آن است و مسئولان باید با مدیریت هدفمند و تقویت جریان سرمایهگذاری، تحولات مورد نظر را محقق کنند.
اختیارات دستگاههای اجرایی زرندیه افزایش پیدا کند
فرماندار زرندیه نیز در این شورا با تاکید بر ضرورت بازنگری در ساختار اداری شهرستان، اظهار کرد: آرامش و تعادلبخشی در خدمات نتیجه خدمت صادقانه مسئولان است، اما برای ارتقای توانمندی ادارات باید ساختار اداری اصلاح شود.
ابوالقاسم مهری با اشاره به کمبود نیروی انسانی در ادارات افزود: ۵۰ درصد از ردیفهای نیروی انسانی سازمانی در شهرستان خالی بوده و این مساله موجب کاهش کارآمدی دستگاهها شده و علاوه بر آن ضروری است که امکانات لجستیکی و خودروهای ادارات تقویت شوند تا بتوان خدمات بهتری ارائه داد.
وی با بیان اینکه بسیاری از دستگاههای شهرستان در حوزههای مختلف از جمله صنعت، گاز، آب، برق، مسکن شهری و روستایی و همچنین کشاورزی به طور فعال مشغول کار هستند افزود: افزایش اختیارات دستگاههای شهرستانی برای تصمیمگیری و پیگیری مؤثرتر ضروری بوده چراکه آن را عاملی کلیدی در افزایش رضایتمندی عمومی است.
وی درباره یک زمین ۹۲ هکتاری در پرندک که به مالکیت دولت درآمده، گفت: باید تفاهمنامهای میان اداره راه و شهرسازی و بنیاد مسکن برای استفاده از این زمین منعقد شود تا ساخت مسکن شهری در این زمین آغاز شود.
فرماندار زرندیه در ادامه به طرح هادی روستایی اشاره کرد و گفت: بازنگری طرحهای هادی کلیه روستاهای شهرستان با بودجهای بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال در دستور کار است.
وی همچنین از پیشرفت در طرح توسعه حریم شهرهای پنجگانه شهرستان خبر داد و افزود: برخی از این طرحها به تصویب رسیده و در حال اجرا هستند که میتوانند نقش مهمی در توسعه شهری و بهبود زیرساختهای شهرستان داشته باشند.
بسیج الگوی مقاومت و خدمت در جنگ شناختی و اقتصادی است
سرهنگ حمید رسولی، فرمانده سپاه ناحیه زرندیه هم با تاکید بر اهمیت نقش بسیج در جامعه، اظهار کرد: بسیج تجلی فرهنگ معنویت و خدمت است و نقشی بیبدیل در تقویت روحیه مقاومت و پایداری دارد.
وی افزود: در سال جاری، با هدف حمایت از اشتغال و کارآفرینی در شهرستان زرندیه، ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات زودبازده پرداخت شده است که تأثیر مستقیمی بر توانمندسازی اقتصادی مردم داشته است.
سرهنگ رسولی با اشاره به شرایط حساس کنونی کشور خاطرنشان کرد: امروز در یک جنگ شناختی و اقتصادی قرار داریم و بسیج بهعنوان یک نیروی مردمی و جهادی، در خط مقدم این مبارزه حضور دارد.
وی هفته بسیج را نماد یک حرکت عظیم و پرافتخار دانست و گفت: هفته بسیج، بیانگر ایستادگی و مقاومت ملت ایران است و امروز این الگو در منطقه به یک معیار برجسته برای مبارزه با استکبار تبدیل شده است.
استاندار مرکزی در سفر یک روزه به شهرستان زرندیه با حضور در گلزار شهدا این شهرستان ضمن قرائت فاتحه با اهدای گل به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.
دیدار با خانواده شهید ناصر وثوقی از دیگر برنامههای استاندار استان مرکزی به این شهرستان بود، شهید وثوقی متولد ۱۳۴۸ تاریخ بوده که سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای پنج در شلمچه به فیض شهادت نائل آمده است.
در ادامه این سفر کتابخانه شهر زاویه و پایگاه امداد و نجات جاده ای پرندک را افتتاح کرد، کتابخانه عمومی زرندیه با ۶۵ میلیارد ریال و پایگاه امداد جادهای شهر پرندک با ۳۵ میلیارد ریال اعتبار احداث شده است.
شهرستان زرندیه دارای ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر در پنج شهر مستقل و سه بخش مرکزی، خرقان و زاویه و ۳ شهرک صنعتی دایر و ۲ شهرک در حال مطالعه است.