به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از زنجان، در حالی که قطار تغییرات مدیریت ارشد استانها با تغییر استانداران به حرکت درآمده است، این روزها گمانهزنیها درباره انتخاب استانداران بسیار زیاد شده و جناحهای سیاسی، معتمدان و نمایندگان مجلس گزینه های خود را جهت انتخاب به وزیر کشور معرفی میکنند.
اوایل مرداد ماه امسال بود که استاندار زنجان با انتشار مطلبی در شبکه ایکس(توئیتر سابق) نوشت که تمایلی برای ماندن در استانداری ندارد و کلاسهای درس خود را جهت تدریس در دانشگاه زنجان از سال تحصیلی جدید انتخاب کرده است و انتظار میرفت با این مطلب استاندار زنجان، وزارت کشور انتخاب استاندار جدید زنجان را در اولویت قرار میداد ولی واقعیت این طور نشد و با اینکه اکثر استانداران کشور انتخاب شدهاند، انتخاب استاندار زنجان به هفتههای پایانی موکول شده است.
خداحافظی زودهنگام استاندار زنجان
چرا انتخاب استاندار زنجان به روزهای پایانی موکول شد؟
از مردادماه امسال تا به این لحظه، گزینههای بیشماری در فضای مجازی زنجان مطرح شده و هرکسی به خود اجازه داده به واسطه کانالهای متعدد در فضای مجازی خود را به عنوان جدیترین گزینه استانداری زنجان معرفی کند.
همین گزینههای متعدد سبب شده که وزارت کشور نتواند تاکنون به گزینه واحدی برسد و هرگاه گزینهای معرفی شده بلافاصله یک عده مخالفان آن، به واسطه ارتباطی که با مقامهای عالی رتبه دولتی دارند، گزینه مورد نظر را در وزارت کشور وتو کنند. در واقع گویا وزارت کشور به این نتیجه رسیده که صلاح در آن است، یک گزینهای را کاملاً چراغ خاموش به سمت استاندار زنجان منصوب کند چرا که با این فرمانی که سیاسیون زنجانی در پیش گرفتهاند تا پایان سال هم گزینهای انتخاب نخواهد شد.
از همان روزهای نخست، احمد حکیمیپور رئیس ستاد پزشکیان در زنجان، به عنوان جدیترین گزینه برای استانداری زنجان منصوب شده بود و خیلی از سیاسیون هم برای ایجاد ارتباط با وی دست به کار شده بودند تا بلکه بتوانند با انتخاب وی، به سمتی در زنجان برسند، اما در کنار آن، برخیها هم به عنوان گزینه مطرح بودند که البته بسیاری از کانالها در فضای مجازی فقط در حال تبلیغ کردن حکیمیپور بودند چرا که گمان میکردند در هفتههای نخست شهریور ماه، وی به کرسی استانداری زنجان تکیه خواهد کرد.
اما طولانیتر شدن این موضوع و به عبارتی دیگر فرسایشی شدن این کار سبب شد خیلیها در زنجان چرخ نرمی از این گزینه داشته باشند چرا که به این نتیجه رسیدند اگر قرار بود حکیمیپور به عنوان استاندار زنجان انتخاب شود، از همان اول انتخاب میشد.
در ادامه گزینههای دیگری همانند علیرضا رادفر، رسول بیات، سید محمد شفیعی، داود بیات، سیدبیوک موسوی و حتی جواد رحمتی معرفی شدند. طبیعی بود که طرفداران این گزینهها به صورت جداگانه در فضای مجازی برای نماینده خود تلاش کنند. یک هفته اعلام کردند فلان گزینه این هفته معرفی میشود، یک هفته دیگر گفتند فلان گزینه از گردانه رقابت حذف شد فلان گزینه روی میز وزارت کشور است.
رحمتالله بیگدلی چهره سرشناس اصلاحطلبان زنجانی هم در حالی ۶ گزینه برای استانداری زنجان به پزشکیان معرفی کرده است که تعداد بالای گزینهها نشاندهنده این است که خود بیگدلی هم نتوانسته به گزینهای قطعی برای سپردن استانداری زنجان برسد.
بازی با اسامی برای انتخاب استاندار زنجان به روش بیگدلی
برخی طیفهای سیاسی هم چندین باری به وزارت کشور برای معرفی نامزد خود رفته بودند که حتی در برخی موارد از ورود آنها به داخل وزارت کشور جلوگیری شده بود. برخیها هم مستقیماً به مقامات عالیرتبه دولت نامه نوشتهاند که البته پاسخی هم دریافت نکردند.
نقش نمایندگان مجلس زنجان
نمایندگان مجلس استان زنجان هم گویا در مجمع نمایندگان برای یک گزینه واحد به تفاهم نرسیدهاند و هرکدامشان سعی دارند فرد نزدیک به خود را به وزارت کشور معرفی کنند. البته در این بین احمد بیگدلی رئیس مجمع نمایندگان استان از ابتدا روی این موضوع تأکید داشت که برای من فرد خاصی مطرح نیست و بنده بعد از انتخاب، از استاندار به عنوان عالیترین مقام دولت در استان، برای پیگیری امور مطالبه خواهم کرد.
اما در بین گزینههای فوق، دو گزینه بسیار جدی است که یکی “مجید فرخی” است که سابقه فرمانداری زنجان و چند مدیرکلی را در استانداری زنجان و استانداری آذربایجان غربی دارد و دیگری مجید کیانپور معاون اسبق عمرانی استانداری لرستان به چشم میخورد و باید ببینیم کدام یک از این دو گزینه، استاندار زنجان معرفی میشود.
البته ناگفته نماند که در کنار این دو گزینه جدی، رسول بیات همچنان در تلاش است و ارتباط خوب وی با معاون اول رئیس جمهور، سبب شده وی همچمنان در بین کاندیداها باشد.
انتهای پیام/