واکنش خانواده قیصر امین‌پور به یک ویدئوی جنجالی

واکنش خانواده قیصر امین‌پور به یک ویدئوی جنجالی

– اخبار فرهنگی –

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، انتشار ویدئویی جنجالی از شعرخوانی یک کارشناس در برنامه صبحانه ایرانی واکنش‌هایی را میان اهالی فرهنگ و ادب به‌همراه داشته است، در این ویدئوی کوتاه، شعری جعلی با زبان و ساختاری نازل به قیصر امین‌پور نسبت داده می‌شود.

اسماعیل امینی، شاعر و استاد دانشگاه، صحبت‌های این کارشناس را “پرت‌وپلا” توصیف کرد و رضا اسماعیلی، شاعر و پژوهشگر، انتشار این ویدئو را آن هم از برنامه‌ای که با حضور مجریان توانمند پخش می‌شود، تأسف‌آور خواند. سعید بیابانکی، شاعر، نیز در صفحه شخصی خود به این شعرخوانی جنجالی واکنش نشان داد. 

واکنش‌ها به ویدئوی جنجالی «صبحانه ایرانی» درباره قیصر+ فیلم

 

.

 

در صفحه زنده‌یاد قیصر امین‌پور در فضای مجازی که توسط خانواد‌ه‌اش اداره می‌شود، درباره این شعرخوانی آمده است:

در این زمانه هیچ کس خودش نیست

کسی برای یک نفس خودش نیست

دیگر نوشتن از این دست بی‌دقتی‌ها (شما بخوانید بی‌سوادی‌ها) فراتر از توان ماست، شعر جعلی را در صداوسیمای مملکت پخش می‌کنند و… به سیمای خودشان نمی‌آورند که صدای ما درآمده!

خود قیصر هم به این کم‌لطفی‌ها عادت داشت، امیدش به اهالی ادبیات بود نه ادیب‌نماهایی که اهلی شدند، امیدش به شمایی بود که او را زلال می‌شناسید، او را از همه جنبه‌ها جست‌وجو می‌کنید و آن‌قدر با شعرهای او خو گرفتید که گول صفحه‌های مجازی و این بیت‌های جعلی را نمی‌خورید.

در ادامه این یادداشت، ضمن اعلام انتشار “یادداشت‌های قیصر امین‌پور” از سوی انتشارات کتاب آبی، عنوان شده است: یادداشت‌هایی که جنبه‌های تلخ و شیرین زندگی قیصر از زبان خودش است، شاید آنهایی که قیصر را ندیدند یا تصور می‌کنند دیده‌اند، جنبه‌های پنهان شخصیت او را دریابند یا حداقل بهتر درک کنند.

این اولین‌بار نیست که شعری جعلی به یکی از مشاهیر ادبی نسبت داده می‌شود. با افزایش این جریان، جمعی از اهالی ادب به‌صورت خودجوش اقدام به راه‌اندازی صفحه‌ای ویژه معرفی جعلیات کردند،
با این حال روند این جریان همچنان ادامه دارد. برخی از کارشناسان معتقدند انتشار این مطالب بی‌پایه، ضمن تأثیرگذاری منفی بر ذائقه و ذوق ادبی مخاطب عام، به استواری زبان فارسی نیز آسیب می‌رساند.

انتهای پیام/+

Check Also

نجات ۳۳ میلیون اثر فارسی در مهمترین سند فرهنگی ایران و هند

نجات ۳۳ میلیون اثر فارسی در مهمترین سند فرهنگی ایران و هند

– اخبار فرهنگی – به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، مؤسسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *