به گزارش روز دوشنبه آباجان به نقل از ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، در این اطلاعیه به مراحل ۶ گانهای که معلمان باید طی کنند تا رتبه استحقاقی فرد تعیین شود، اشاره شده است.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: تمام مراحل تأیید مدیربلافصل، اموراداری،گزینش، حراست، ارزیاب، هیاتهای ممیزه منطقه، استان و ستاد به صورت کاملا سیستمی و اتوماتیک انجام میپذیرد و نیازی به حضور و پیگیری افراد نیست.
بر اساس این اطلاعیه در مرحله دوم در پنجره my.medu.ir در قسمت نتیجه رتبه بندی، فرآیند تأیید گامها و کارنامه نهایی نمایش داده میشود و افراد می توانند مراحل تأیید گامهای رتبه بندی را از این قسمت دنبال کنند.
در ادامه این اطلاعیه و تشریح مرحله سوم بارگذاری مدارک اشاره شده است که ارسال پرونده رتبه به کارتابل ارزیابان به طور رندوم و اتوماتیک انجام میپذیرد و با توجه به حجم بالای رتبهها در این بازه زمانی و اینکه هر ارزیاب باید تمام مدارک و مستندات بارگذاری شده را به دقت بررسی کند این امر زمان بر خواهد بود و نیازمند صبوری ذینفعان است.
اطلاعیه همچنین آورده است: باتوجه به موارد ذکر شده و اینکه فرآیند تعیین رتبه زمان بر است از همکاران تقاضا داریم صبور باشند و از طریق پنجره my.medu.ir مراحل تأییدات را دنبال کنند و از مراجعه به مناطق ، ادارات کل و حوزه ستاد برای تأیید گامها خودداری کنند.
در مرحله پنجم این اطلاعیه برای بارگذاری مدارک آمده است که شرط ورود به سامانه رتبه بندی برای این دسته از افراد داشتن ابلاغ موظف و صدور حکم استخدام قطعی بعد از اول مهر ۱۴۰۳ است.
مرحله پایانی اینت اطلاعیه نیز یادآورشده است: باستناد ماده ۱۱ آئین نامه اجرایی قانون نظام رتبه بندی معلمان، چنانچه در ارایه مدارک و مستندات مورد نیاز برای سنجش شایستگی های معلمی و تجربه افراد مشمول قانون ، محرز شود فردی اطلاعات خلاف واقع در اختیار هیاتهای ممیزه قرار داده است ، مراتب جهت رسیدگی به هیات های بدوی رسیدگی به تخلفات استان ارجاع داده می شود . تا زمان تعیین تکلیف قطعی موضوع در آن مرجع ، رسیدگی به پرونده رتبه بندی متوقف خواهد شد.