به گزارش روز دوشنبه گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا از ایرانداک، دانشپذیران در این مدرسه پاییزی شبیهسازی همچنین نحوه استفاده از نرمافزارهای شبیهسازی مانند AnyLogic، Vensim، و NetLogo و تقویت مهارتهای حل مساله و تفکر سیستمی را فرا خواهند گرفت.
مدرسان این دوره اعضای هیات علمی و پژوهشگران برگزیده دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور و مخاطبان آن پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتههای مرتبط هستند.
به دانشپذیران این دوره آموزشی که در هفته اول و دوم آذرماه ۱۴۰۳ به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود، گواهینامه پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران اعطا خواهد شد.
مدرسه پاییزی شبیهسازی با همکاری آزمایشگاه طراحی سیاست، واحد آموزش پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، خانه اندیشهورزان و مرکز پژوهشهای مجلس تدارک یافته و سرفصلهای آموزشی آن شامل Agent-based simulation، System Dynamic simulation Discrete-event simulation و کارگاه عملی است.
آخرین مهلت ثبتنام در این دوره سوم آذر ماه ۱۴۰۳ است و علاقمندان به نامنویسی در مدرسه پاییزی شبیهسازی میتوانند به نشانی اینترنتی https://irandoc.ac.ir/page/۵۷۳۲ مراجعه کنند.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) سال ۱۳۴۷ پایهگذاری شد و پیشتر با نام «مرکز مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۵۰، «مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۷۰ و «پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۸۴ خوانده میشد.
این پژوهشگاه دارای سه پژوهشکده شامل فناوری اطلاعات، علوم اطلاعات و جامعه و اطلاعات است. مأموریت بنیادین ایرانداک بر پایه اساسنامه و برنامه راهبردی پژوهش، مدیریت اطلاعات علم و فناوری، آموزش، همکاریهای پژوهشی و اطلاعرسانی و پشتیبانی از سیاستگذاری علم و فناوری است. این پژوهشگاه وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و زیر نظر هیات امنا اداره میشود.
پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، ۲۸ عضو هیات علمی دارد و خدمات مختلفی از جمله همانندجویی رسالهها، پایاننامهها و پیشنهادهها، پرسشنامهساز، پیشینه پژوهش و تحقیقات مفصل را در زمینه سیاستگذاری علم و فناوری ارائه میکند.