به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، شب گذشته مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیهای شهادت حاج «محمد عفیف النابلسی» مسئول روابط رسانهای حزبالله را در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به بیروت تأیید و اعلام کرد: شهید محمد عفیف به آرزویش در پیوستن به شهدای والامقام مقاومت و در رأس آنها شهید سید حسن نصرالله رسید.
شهید عفیف؛ از نسل مؤسسان حزبالله تا صدای رسای مقاومت
شهید محمد عفیف هم همانند دیگر شخصیتهای برجسته حزبالله تا قبل از جنگ کنونی و بهویژه شهادت سید حسن نصرالله، شاید برای بسیاری شناختهشده نبود و امروز که به کاروان شهدای قدس پیوسته است، همه او را با جملات کوبنده علیه دشمن صهیونیستی و مژده پیروزی به حامیان مقاومت بهیاد میآورند.
شهید محمد عفیف فرزند علامه شیخ عفیف النابلسی از شهر البیساریه در نزدیکی صیدا بود. او در سال ۲۰۱۴ بهعنوان مسئول روابط رسانهای حزبالله انتخاب شد و از نسل مؤسسان حزبالله در لبنان بهشمار میرود.
این شهید راه قدس که بسیاری او را صدای مقاومت مینامند، در سال ۱۹۸۳ یعنی در ابتدای تاسیس حزب الله به این جنبش مقاومتی پیوست و از نزدیکان شهیدان سید عباس موسوی و سید حسن نصرالله، دبیرکلهای پیشین حزب الله بود.
شهید محمد عفیف مسئولیت اداره رسانههای وابسته به حزب الله مانند شبکه المنار، رادیو النور و وبسایت العهد را بر عهده داشت و همچنین سالها مشاور شهید سید حسن نصرالله بود.
ایشان همچنین مسئولیت مدیریت پیامهای رسانهای که به مردم ارسال میشد و و نیز نظارت بر رسانهها و جنگ روانی علیه دشمن صهیونیستی را بر عهده داشت و در تدوین مواضع سیاسی و استراتژیک حزب الله نیز نقش داشت.
پایان خوش صدای مقاومت در کاروان شهدای راه قدس
اینکه صرفاً شهید محمد عفیف را مسئول روابط رسانهای حزب الله بدانیم، شاید بی عدالتی و کم لطفی در حق این شهید شجاع باشد؛ زیرا او در واقع یک پایه مستحکم و بینظیر در سطح رسانهای مقاومت ایجاد کرد. دفتر سادهای که شهید عفیف در طبقه دوم یکی از ساختمانهای منطقه معوض در بیروت داشت، همواره پذیرای رهبران احزاب مختلف لبنانی، وزرا، نمایندگان، صاحبان روزنامهها و شبکههای تلویزیونی، روزنامه نگاران عرب خارجی و متخصصان رسانهای بود و بسیاری از صاحب نظران در عرصه رسانه مقاومت، از مکتب شهید عفیف فارغ التحصیل شدند.
کسانی که با شهید محمد عفیف آشنایی دارند، میدانند که او از زمان شهادت سید حسن نصرالله تصمیم خود را برای شهادت گرفته بود و با صدای رسای خود دشمن را آزار میداد. شهید عفیف همچنین هرگز تلفن همراه خود را کنار نگذاشت و از پاسخگویی به تماسها، برگزاری کنفرانسهای مطبوعاتی، شرکت در انواع فعالیتهای رسانهای مقاومت و … تا آخرین لحظه قبل از شهادتش طفره نرفت.
قطعاً شهید محمد عفیف میدانست که دشمن جنایتکار صهیونیستی در کمین اوست و هیچ ترسی از تهدیدات دشمن به خود راه نمیداد.
همه اینها نشان میدهد که شهید محمد عفیف همواره علناً در صحنه حاضر بود و بنابراین دشمن با ترور او به هیچ دستاورد اطلاعاتی و امنیتی دست نیافت؛ بلکه یک جنایت سیاسی جدید به کارنامه سیاه جنایتهای خود اضافه کرد که مملو از کشتار و جنایت علیه بشریت است.
شهید محمد عفیف از ابتدای نبرد با دشمن صهیونیستی در راس واحد رسانهای حزب الله آشکارا به انجام وظیفه خود ادامه داد و هرگز به مخفی کاری و قطع ارتباط با رسانهها روی نیاورد تا اینکه که به مقام بالای شهادت رسید و به کاروان شهدای راه قدس پیوست.
انتهای پیام/