رقابت پروژه‌های برتر کارشناسی هوش‌مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر

رقابت پروژه‌های برتر کارشناسی هوش‌مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر

به گزارش گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مسابقه پروژه کارشناسی برتر با هدف شناسایی و تقدیر از برترین پروژه‌های کارشناسی که از فناوری هوش مصنوعی در راستای نوآوری، حل مسائل صنعتی و علمی و تولید محصولات دانش ‌بنیان استفاده کرده‌اند، برگزار می‌شود.

این رقابت در دو بخش مجزا برای دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر و سایر رشته‌ها برگزار شده و معیارهای ارزیابی شامل نوآوری، کاربرد در صنعت، ارائه مقاله علمی، تولید محصول دانش‌بنیان، دمو و پوستر نهایی است.

کلیه دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر که در سال ۱۴۰۲ یا ۱۴۰۳ از پروژه خود دفاع کرده‌اند و در پروژه آنها از روش‌های هوش مصنوعی استفاده شده، می‌توانند برای ثبت نام و شرکت در این رویداد به پایگاه اطلاع‌رسانی مسابقات به آدرس aaic.aut.ac.ir مراجعه کنند.

رقابت پروژه‌های برتر کارشناسی هوش‌مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر

برگزاری نمایشگاهی از پروژه های دانشجویی در حوزه هوش مصنوعی ۷ آذر از برنامه‌های جنبی این رویداد است. در این رویداد دانشجویی همچنین از دو پروژه برتر تقدیر و جوایز نقدی به آنها اهدا خواهد شد.

در این مسابقه با هدف تشویق استفاده از هوش مصنوعی در سایر رشته‌ها، یک جایزه ویژه برای پایان‌نامه‌های مربوط به رشته‌های غیر از مهندسی کامپیوتر اختصاص داده شده است. متقاضیان برای شرکت در این رویداد می‌توانند تا ۴ آذر آثار خود را ارسال کنند و زمان اعلام نتایج و اهدا جوایز روز ۷ آذر سالجاری اعلام شده است.

نگاهی به مسابقات مهما

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر (مهما) یا مجموعه‌ای از مسابقات مرتبط با حوزه‌ی هوش مصنوعی است که از سال ۱۳۹۱ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود. نخستین دوره‌ این مسابقات در آبان ۱۳۹۱ در هفت رشته، دومین دوره‌ آن در آبان ۱۳۹۲ در ۱۰ رشته، سومین دوره این مسابقات در آبان ۱۳۹۴ در ۱۰ رشته، چهارمین دوره این مسابقات در اسفند ۱۳۹۷ در پنج رشته و پنجمین دوره این مسابقات در آبان ۱۳۹۸ در سه رشته میزبان علاقه‌مندان هوش مصنوعی بود. ششمین دوره این مسابقات بعد از وقفه‌ای به دلیل همه‌گیری کرونا در اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۸ رشته و هفتمین دوره آن در اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۴ رشته برگزار شد.

شیوه کلی برگزاری مسابقات به این صورت است که در مرحله اول، گروه‌های متقاضی در سایت مسابقه ثبت‌نام می‌کنند و بعد از تایید اولیه اطلاعات مسابقه در اختیار آنها قرار داده می‌شود. سامانه‌های آماده شده توسط گروه‌ها در مراحل مختلفی ارزیابی می‌شود و در نهایت در آبان‌ماه ۱۴۰۳ ارزیابی نهایی به صورت متمرکز انجام خواهد شد؛ به منظور تشویق بیشتر محققان به شرکت در مسابقات، متناسب با حمایت‌های مالی جذب شده جوایز ارزنده‌ای برای برگزیدگان در نظر گرفته شده است.

این مسابقات با هدف ارتقای دانش بومی در زمینه هوش مصنوعی، شناسایی و معرفی محصولات و شرکت‌های موفق داخلی مرتبط با هوش مصنوعی، فراهم ساختن بسترهای لازم برای عرضه ایده‌های جدید محققان و کمک به تجاری‌سازی آنها، فراهم ساختن بسترهای لازم برای عرضه نیازهای سازمان‌ها، شرکت‌ها و صنایع و ارائه راهکار توسط محققان و بحث و تبادل نظر میان دانشگاهیان، محققان و صنعت‌گران پیرامون زمینه‌های مستعد همکاری برگزار می‌شود.

Check Also

تاکید سرپرست دانشگاه پیام نور بر پیگیری مطالبات کارکنان از طریق شورای صنفی

تاکید سرپرست دانشگاه پیام نور بر پیگیری مطالبات کارکنان از طریق شورای صنفی

به گزارش گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا از دانشگاه پیام نور، امین ناجی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *