برداشت‌ها از سخنان قالیباف اشتباه است/ کارگران هفت تپه نگران نباشند

برداشت‌ها از سخنان قالیباف اشتباه است/ کارگران هفت تپه نگران نباشند

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده شوش و کرخه، محمد کعب عمیر روز یکشنبه با اشاره به دیدار امروز خود با محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برداشت‌های انجام شده از سخنان رییس مجلس شورای اسلامی در همایش تامین تولید از بنگاه داری به بنگاه سازی پیرامون هفت تپه نادرست است.

وی بیان کرد: قالیباف در آن همایش در سخنانی به وضعیت تعیین تکلیف شرکت هفت تپه اشاره کرد که برخی سوء برداشت‌ها از این اظهارات موجب ایجاد نگرانی در بین کارگران شریف هفت تپه شده است.

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: قالیباف در مجلس یازدهم کمک شایانی برای رفع مشکل هفت تپه و لغو خصوصی سازی بر مدیریت هفت تپه انجام داد که در دیداری که پس از این اظهارات با وی داشتم، بر موضع قبلی خود برای واگذاری هفت تپه به دولت تاکید کرد.

وی ادامه داد: برخلاف برداشت‌های نادرست از سخنان رییس مجلس در آن همایش، قالیباف بر مواضع خود درباره واگذاری نهایی هفت تپه به دولت ایستاده و منظور وی از آن سخنان تعیین تکلیف نهایی شرکت است.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، رئیس مجلس شورای اسلامی روز شنبه هفته جاری در همایش تامین تولید از بنگاه داری به بنگاه سازی با یادآوری وضعیت شرکت هفت تپه گفته بود: «هفت‌تپه آخر چه شد؟ ما خودمان تصمیم گرفتیم و گفتیم که بخشی از هفت‌تپه متعلق به این بانک و بخشی دیگر از آن متعلق به بانک دیگری است. الان هم بانک‌ها نمی‌دانند که باید چه‌کار کنند که اگر می‌توانند در آن سرمایه‌گذاری کنند، شروع کنند؛ اما اگر نمی‌توانند سرمایه‌گذاری کنند، تکلیف را روشن کنیم؛ صاحب آن را واگذار کند معلوم نیست، می‌تواند آن را نگه دارد معلوم نیست.»

این اظهارات توسط جمعی از کارگران و فعالان کارگری هفت تپه به برگرداندن هفت تپه به بخش خصوصی و لزوم اعتماد سازی به بخش خصوصی برداشت شد و موجب نگرانی شدید در میان کارگران این شرکت شد چرا که ثمره مدیریت بخش خصوصی بر این شرکت بنا به گفته کارگران، هشت ماه حقوق معوق، اعتصاب‌های کارگری، فروپاشی خانواده‌ها و مشکل حقوقی فراوان برای کارگران بوده است.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین تولید کننده شکر از نیشکر در ایران هجدهم آذر ۱۳۴۰ افتتاح شد؛ این شرکت با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.

شرکت هفت تپه که پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم به دلیل اعتصاب‌های کارگری به سرخط اخبار تبدیل شده بود و صدها کارگر این شرکت آینده شغلی برای خود متصور نبودند، با تشکیل دولت سیزدهم و گره گشایی از مشکل های این شرکت، بار دیگر کار و تولید کام کارگران این شرکت را شیرین کرد.

یکی از مطالبه‌های اصلی کارگران هفت تپه از واگذاری قطعی شرکت هفت تپه به شرکت توسعه صنایع نیشکر است. این مهم با وجود قول مساعدت شهید آیت الله رییسی رییس جمهور فقید کشورمان در دولت سیزدهم، با شهادت وی عملی نشد.

Check Also

برداشت‌ها از سخنان قالیباف اشتباه است/ کارگران هفت تپه نگران نباشند

برداشت‌ها از سخنان قالیباف اشتباه است/ کارگران هفت تپه نگران نباشند

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده شوش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *