به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، سوده نجفی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از میدان مرکزی میوه و تره بار شهرداری تهران اظهار کرد: با توجه به بیماریهایی که در شهر تهران و کل کشور وجود دارد به دلیل استفاده از مواد تراریخته و نیتراتی است که در برخی از موادغذایی وجود دارد. در صورتی که در آزمایشگاه کیفی پیش از اینکه موادغذایی به دست مصرفکننده برسد آزمایش از این محصولات انجام شود، افرادی که تخلف در حال عرضه این محصولات به مردم هستند، از چرخه تامین موادغذایی کنار گذاشته میشوند.
وی اضافه کرد: موضوع مهم دیگری که در حوزه میادین و بازارهای شهرداری تهران وجود دارد، زنجیره تامین موادغذایی شهروندان تهرانی است باید در جریان راهاندازی زنجیره محصولات با کیفیتتری به دست مصرفکنندگان برسد و به لحاظ اقتصادی مطلوبتر خواهد شد.
نجفی یادآور شد: مساله دیگری که در جریان این بازدید و جلسه مطرح شد، گسترش میدان مرکزی میوه وترهبار شهرداری تهران بود که امیدوارم به نتایج خوبی برسیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران نیز گفت: براساس قول همکاری رییس کمیته شورای اسلامی شهر تهران مقرر شد تا بخشی از موانع و مشکلات میدان مرکزی میوه و ترهبار شهرداری با هدف توسعه زیرساختهای لازم و ایجاد زنجیره تامین از طریق مصوبات شورا رفع شود.
مهدی بختیاریزاده افزود: اگر تا چند سال پیش فردی در رابطه با ایجاد زنجیره تامین موادغذایی در میدان مرکزی میوه و ترهبار شهرداری تهران صحبت میکرد، موضوع غریب و ناآشنایی بود اما امروزه با توجه به شرایط خاص شهر تهران تقاضا داشتیم تا باب این مساله در این سازمان باز شود و با یک گفتمان درست تصمیمگیران با ضرورت راهاندازی زنجیره تامین آشنا شوند و از طریق مصوبات ضروری زیرساخت های لازم ایجاد شود.
وی با اشاره به تاثیر رویکرد سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار در کاهش هزینههای شهروندان در تامین موادغذایی براساس گزارش بانک مرکزی اضافه کرد: با توجه به گزارش بانک مرکزی که به صورت هفتگی از تفاوت قیمت کالاها و حجم عرضه شده در میادین و بازارهای میوه و ترهبار و سطح شهر ارائه میشود در سال ۱۴۰۲ طبق تخفیف روی محصولات قابل عرضه در میادین و بازارهای شهر تهران به شهروندان، نزدیک به ۱۰ همت در جیب شهروندان تهرانی ذخیره شده با این اقدام، روند قدرت خرید مردم بالا رفته و سفرههای آنان رنگینتر شده است.
بختیاریزاده یادآور شد: در۶ ماهه نخست امسال ۶ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در جیب مردم ذخیره شده که معادل ۶.۹ همت است و امیدواریم تا پایان سال این رقم به بیش از ۱۵ همت برسد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، اکنون بیش از ۳۰۰ میدان و بازار میوه و ترهبار در مناطق ۲۲گانه تهران فعالیت دارد.