راه‌اندازی ۳ سرای نوآوری در لاهیجان، سراب و تبریز توسط دانشگاه آزاد

راه‌اندازی ۳ سرای نوآوری در لاهیجان، سراب و تبریز توسط دانشگاه آزاد

به گزارش گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا، قباد بهزادی پور در سی و سومین جلسه شورای مدیریت فعالیت‌های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بررسی طرح توجیهی سه سرای نوآوری در این جلسه و گفت: بررسی طرح توجیهی سرای نوآوری «فناوری‌های شیلاتی و پرورش ماهیان خاویاری» دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان دستور کار ابتدای این جلسه بود که اختصاص به راه اندازی بخش تکثیر ماهیان خاویاری و عمل آوری آن‌ها بود.

وی در این نشست با حضور مجید مشکینی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، مدیران کل معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری افزود: استخراج عصاره خاویار جهت استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی، تهیه چرم از پوست ماهیان خاویاری، استخراج گوانین و ساخت مروارید مصنوعی از فلس ماهیان استخوانی، بخشی از اهداف تکثیر و عمل آوری ماهیان خاویاری است، در این جلسه برنامه عملیاتی و ایده های مرتبط با تولید محصول توسط واحد دانشگاهی تبیین شد و جمع بندی نهایی اعضای شورا، اعطای مجوز تأسیس به این سرای نوآوری بود.

بهزادی پور تصریح کرد: در این نشست بررسی طرح توجیهی تأسیس سرای نوآوری «فناوری های زیستی و فراسودمندها» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز مطرح شد که اختصاص به کشت ریز جلبک سبزآبی اسپرولینا، پرورش گوساله‌های گوشتی همچنین تولید و تکثیر بذرهای اصلاح شده و تکثیر درختان هسته دار از طریق کشت بافت دارد.

راه‌اندازی ۳ سرای نوآوری در لاهیجان، سراب و تبریز توسط دانشگاه آزاد

فعالیت واحدهای استانی دانشگاه آزاد در راستای حل مشکلات

وی ادامه داد: اعضا ضمن بیان دیدگاه های خود با تعیین شرط ارتباط بخشی بیشتر با حوزه اصلی فعالیت خود که کشت ریز جلبک است، با اعطای مجوز تأسیس به این سرای نوآوری موافقت کردند.

مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در حوزه زیست فناوری جلبک، ظرفیت های داخلی امروز تنها توان تأمین ۱۰ درصد از نیاز کشور را دارد، خاطر نشان کرد: با توجه به برنامه های ارائه شده و پروژه های مرتبط می توان به یاری این سرای نوآوری در حل مسئله حوزه تخصصی ذکر شده اندیشید.

وی با اشاره به اعطای مجوز تأسیس به سرای نوآوری کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب به عنوان سومین سرای مورد تایید اعضای سی و سومین شورای مدیریت فعالیت های دانش بنیان، افزود: قرار است سرای نوآوری کشاورزی واحد سراب با بهره گیری از ظرفیت های بالقوه این شهرستان در حوزه تولید فناورانه ماهی تخم چشم زده و کاشت محصولات نوآورانه زراعی فعالیت کند که با توجه به طرح توجیهی ارائه شده، این سرا ابزارهای لازم برای بالفعل کردن این ظرفیت ها را داراست.

بهزادی‌پور با بیان اینکه سراهای نوآوری با بهره گیری از ظرفیت های موجود باید بستر را برای رشد و ارتقای بیشتر شاخصه های اقتصادی و نوآوری در کشور مهیا کنند، تصریح کرد: ساز و کار سراهای نوآوری به شکلی ترسیم شده که به شکل عملیاتی در خدمت رفع نیازهای روز مردم و جامعه باشد.

به گفته مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، هر استان بنا به ظرفیت های منحصربه فرد خود می تواند در مسیر گره گشایی از نیازهای مردم و جامعه گام بردارد که این مهم در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی یکی از اهداف اصلی شورای مدیریت فعالیت های دانش بنیان محسوب می شود.

Check Also

معاون اقتصادی، نیازی برای تجاری‌سازی محصولات دانشگاهی

معاون اقتصادی، نیازی برای تجاری‌سازی محصولات دانشگاهی

تجاری‌سازی خروجی‌هایِ دانشگاهی، اگر به‌درستی انجام شود، نه‌تنها به تقویت منابع مالی دانشگاه‌ها کمک می‌کند، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *