به گزارش خبرنگار اقتصادی آباجان به نقل از ایرنا، «الیاس حضرتی» امروز (شنبه) در آیین رونمایی از سند راهبردی فرهنگ سازی مالیاتی افزود: سال ها در مجلس عضو کمیسیون های اقتصادی بوده و در بسیاری موارد در جریان موضوعات و مسایل سازمان مالیاتی بوده ام.
وی گفت: بار سنگینی بر دوش این سازمان است و از ۱۰ سال گذشته نیز بیشتر شده است، امیدواریم به مرور وابستگی به نفت به صفر برسد و سازمان امور مالیاتی به خوبی از عهده وظایف سنگینی که بر دوش آن گذاشته شده است، برآید.
این مقام مسئول بیان داشت: باید در حوزه اجتماعی امید ایجاد کنیم، زیرا لازمه موفقیت اجرای تصمیمات بزرگ اقتصادی، همبستگی و وفاق اجتماعی است.
حضرتی ادامه داد: دولت آقای پزشکیان به این منظور آمده و هدفش اصلاح ساختارها و اقتصاد است؛ به همین منظور با سرعت زیاد کارهای زیادی در حوزه سیاست خارجی در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: رئیسجمهور به دنبال امید و وفاق است و اعلام کرده با کسی دعوا ندارد.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: آقای رئیسجمهور بر همبستگی، دلبستگی و همدلی تاکید دارد و خواستار آن شده که همه اقشار و بخشها به کمک بیایند تا عدالت سیاسی به وجود آید.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به انتقادها حتی از سوی طرفداران پزشکیان از حضور برخی وزاری دولت سیزدهم بر مسند کار، گفت: رئیسجمهور می گوید من میخواهم کار کنم و از افراد کارآمد حمایت خواهم کرد.
وی تصریح کرد: در چالش جنسیتی و تبدیل به عدالت جنسیتی، زنان ما ۱۵ خواسته اساسی دارند، این در حالی است که زنان در طول تاربخ سرکوب شده بودند.
حضرتی اظهار داشت: در حوزه مدیریت بانوان، چهار خانم حضور دارند و در بین وزرا یک نفر؛ اکنون رقابت در اینکه در کدام وزارتخانه بیشتر از زنان استفاده شده به وجود آمده است.
وی ادامهداد: اکنون تعداد زیادی فرماندار، رئیس، مدیر و فرماندار از زنان هستند و دیگر محدودیتی وجود ندارد و روند افزایش حضور زنان ادامه خواهد داشت.
حضرتی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز استاندار کردستان یکی از برادران اهل سنت است، وی یک خانم را بلافاصله فرماندار کرد و دلبستگی یک استان و شهرستان چند برابر شد.
وی اظهار داشت: رئیس جمهور گفته اگر مردم را بیاوریم و کار را به خودشان بسپاریم، بسیاری از مشکلات برطرف می شود.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت افزود: وقتی به برادران خود میدان ندهیم، دل میبُرند؛ چرا که فکر می کنند در اداره کشور خود نقشی ندارند.
وی اظهار داشت: در برخی مناطق با انتخاب های خوب و مثلا انتخاب یک استاندار عرب، رضایت بالایی به وجود آمده است.
حضرتی به بازگرداندن دانشجویان و اساتید اخراجی اشاره کرد و گفت: بدسلیقگی کم نبوده است، اما دولت چهاردهم در تلاش است همه امور را بهتدریج اصلاح کند و این اقدامات مقدمه ای برای کارهای بزرگ در کشور است.
وی با بیان اینکه مالیات هم می تواند امیدآفرین باشد، اضافهکرد: اگر احساس شود زور و تبعیض در آن است، قطعا نارضایتی ایجاد می شود.
این مقام مسئول تاکید کرد: امید به آینده و اعتماد به حکومت و حتی یکدیگر، از جمله چالش های بزرگ کشور و بسترساز حرکت های آینده، ایجادکننده نظم اجتماعی، کمک کننده به فقرا و از بین بردن تبعیض همگی در اختیار دستگاه مالیاتی است.
وی اظهار داشت: لازمه موفقیت در سازمان مالیاتی، داشتن برنامه و تجربه خوب است که رئیس سازمان امور مالیاتی از این دست افراد است.
حضرتی بیانداشت: مهمترین چالش کشور، چالش با رسانه است چرا که به رسانه ها توجه نکردیم چرا که فضا انقلابی بود و همه میآمدند اما امروز فضای اقناع است و باید کار رسانه ای شود و تصویر رضایت بخشی برای مردم ایجاد کرد.
وی خطاب به سازمان امور مالیاتی گفت: کار زیاد کرده اید، اما فعلا پنج درصد راه را رفته اید و باید بیش از پیش در جهت افزایش رضایتمندی مردم بکوشید، باید مردم را دید و به آنان احترام گذاشت، نظراتشان را گوش کرد و در تصمیمگیریها دخیلشان کرد.
حضرتی با بیان اینکه امروز جنگها را رسانهها اداره می کنند، گفت: توان نظامی اوکراین را در مقابل روسیه نگه نداشت بلکه این رسانه های غربی بودند که بسیج مردمی در اوکراین در داخل این کشور و در جهان علیه روسیه بوجود آوردند.
خاموش شدن نیمی از چراغها در هیات دولت و دفتر رئیسجمهور
حضرتی ادامهداد: بنای ما در دولت پزشکیان این نیست که بگوییم خرابه ای تحویل گرفته ایم، امروز ۲۰ هزار مگاوات کمبود برق داریم و باید در وهله نخست مانع از بین رفتن منابع شویم؛ به این منظور در هیات دولت نصف چراغ ها را خاموش کرده ایم و قرار شده دفتر رئیس جمهور هم همینگونه باشد.
وی اضافهکرد: ایران از لحاظ منابع نفتی و گازی در جهان جزو اولین ها است، در هیچ جای جهان برق و گاز همزمان به یک خانه نمی رود اما در ایران رفته است.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره انجام مذاکرات با شرکتهای خارجی، یادآور شد: رئیسجمهور تاکید کرده که باید مشکل برق کشور را در کمتر از یک تا یک سال و نیم آینده حل کند تا دولت یکی از صدها مشکل را حل و فصل کرده باشد.
وی در خاتمه تاکید کرد: باید با رضایت خاطر از مردم مالیات گرفت و تبلیغات و توضیحات لازم برای اقناع افکار عمومی مبنی بر سرمایه گذاری های ناشی از دریافت مالیات را در دستور کار قرار داد.