توجه به قومیت‌ها در انتخاب استاندار سیستان و بلوچستان ضامن وحدت ملی است

توجه به قومیت‌ها در انتخاب استاندار سیستان و بلوچستان ضامن وحدت ملی است

مولوی یوسف گرگیچ روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا با بیان اینکه استاندار به مثابه رئیس جمهور در استان محسوب می‌شود، افزود: رئیس جمهور در ابتدا باید فردی شایسته، ولایتمدار، باهوش، دارای دانش و تجربه باشد، در این بین فرد اگر بومی باشد مسائل و مشکلات هر استان و منطقه را عمیق‌تر درک می کند.

وی بیان کرد: یکی از مهمترین ویژگی‌های یک استاندار کارآمد، داشتن چشم‌انداز روشن و هدفمند است و از آنجایی که دولت برای انتخاب استاندار بومی در سیستان و بلوچستان عزم خود را جزم کرد تا این استان به سمت جلو گام بردارد، فرد انتخاب شده باید با برنامه ریزی در راستای وحدت، توسعه، پیشرفت و وفاق ملی گام بردارد.

این مولوی اهل سنت زاهدان با بیان اینکه انتصاب نخستین استاندار بومی بلوچ اهل سنت برای سیستان و بلوچستان سرمایه اجتماعی دولت و نظام را ارتقا می ‌دهد، ادامه داد: یکی از مهمترین عناصر اجتماعی، اعتماد به اقوام است، مردم این استان قدردان نگرش صحیح دولت چهاردهم برای تحقق وحدت و توسعه هستند.

وی تاکید کرد: نگاه ویژه به اقوام و سپردن مسوولیت به آنها و انتخاب چهره‌های اهل سنت در مسوولیت‌های عالی دولتی از وعده‌های انتخاباتی دولت چهاردهم بود و نشان داد جمهوری اسلامی ایران به تمام اقوام و قومیت‌ها توجه کرده و این امر یعنی توطئه دشمنان بار دیگر خنثی شد.

مولوی گرگیچ بیان کرد: دولت چهاردهم با انتخاب استاندار بلوچ و اهل سنت برای سیستان و بلوچستان عملا نشان داد که به وعده‌های انتخاباتی خود در تشکیل دولت وفاق ملی به خوبی عمل کرده و ما اهل سنت این استان قدردان این نوع نگاه دولت پزشکیان هستیم.

توجه به قومیت‌ها در انتخاب استاندار سیستان و بلوچستان ضامن وحدت ملی است

پزشکیان: تفاوتی بین قوم عرب، عجم، کُرد و بلوچ نیست

رئیس‌جمهور در جلسه هیئت دولت گفت: پس از مستقر شدن استاندار جدید سیستان و بلوچستان، همه باید در کنار یکدیگر کمک کنیم تا مشکلات استان حل شود. ظرفیت ترانزیتی استان، کشورهای همسایه و سواحل مکران می‌تواند ظرفیت‌های خوبی را برای استان به وجود آورد.

مسعود پزشکیان افزود: حل مشکلات به وسیله طرح جامع استان امکان‌پذیر است و دولت هم با پشتیبانی‌ها و اختیارات لازم خود را مکلف به حل این مسایل می‌داند، زیرا ما خدمتگزار مردم هستیم.

وی تاکید کرد: یکپارچگی و اتحاد به دور از دعواهای قومی و جناحی زمینه ایجاد قدرت و وفاق ملی را در کشور فراهم می‌کند، هیچ تفاوتی بین قوم عرب، عجم، کرد و بلوچ نیست، ما با در کنار هم بودن می‌توانیم به قدرت و وفاق ملی برسیم تا جایی که نگذاریم بیگانگان نگاه نامناسبی به کشور ما داشته باشند.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت روز چهارشنبه ۹ آبان در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران از انتخاب یک بلوچ اهل سنت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان خبر داد.

وی گفت: منصور بیجار یک بلوچ اهل سنت با رای هیات دولت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان انتخاب شد.

بیجار متولد ۱۳۵۳ در زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان است و مسئولیت‌های مختلفی در حوزه‌های اجرایی و عمرانی این استان تجربه کرده و داری مدرک کارشناسی ارشد عمران است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان، مدیرکل دفتر فنی استانداری، معاون نظارت بر امور روستایی دفتر و شوراهای استانداری، معاون نظارت بر امور سرمایه گذاری و اشتغال دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری، معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری و مسوول نظام مهندسی خاش، رئیس هیات مدیره بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، رئیس کمیته گنجینه‌ها و یادمان‌ها در کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان، رئیس هیات مدیره سازمان همیاری شهرداری‌ها، عضو هسته گزینش استانداری سیستان و بلوچستان از مهمترین سوابق بیجار است‌.

Check Also

نظام جمهوری اسلامی به بلوچ و اهل سنت توجه ویژه‌ای دارد

نظام جمهوری اسلامی به بلوچ و اهل سنت توجه ویژه‌ای دارد

رحیم جدگال روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *