بابک حقیقی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا اظهار کرد: حدود ۵۰ درصد از این تعداد نهال، توسط بخش دولتی و نیمی دیگر توسط بخش خصوصی تولید شده است.
رییس اداره جنگلکاری اصفهان خاطرنشان کرد: این نهالها از نوع گلدانی و ریشه لخت است و انواعی همچون زبان گنجشک، توت، اقاقیا، ارغوان، سنجد و زیتون تلخ را شامل میشود.
حقیقی تصریح کرد: توزیع نهال در بخشهای مختلف برای کاشت در اراضی با به خواب رفتن درختان و همزمان با این فصل آغاز میشود و تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
وی گفت: هر یک از نهالهای تولید شده در بخش دولتی و خصوصی حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار ریال ارزش دارد و و این ارقام ارزش پروژه اجرا شده در سطح استان را نشان میدهد.
رییس اداره جنگلکاری اصفهان با اشاره به اینکه به غیر از توسعه پوشش گیاهی، تولید چوب بخشی از اهداف پروژه کشت نهال است، اظهار داشت: بر همین اساس درختانی مانند صنوبر نیز تولید میکنیم تا پس از رشد نهایی از چوب آنها استفاده شود.
حقیقی افزود: با توجه به محدودیت منابع آبی در استان، گونههای کشت شده در این خطه مقاوم به کم آبی هستند.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت از سال ۱۴۰۰ آغاز و چهار سال برای اجرای آن در نظر گرفته شد.
سهم استان اصفهان در این طرح، چهار میلیون اصله نهال است.
استان اصفهان ۱۰.۷ میلیون هکتار مساحت دارد که بیش از ۹۰ درصد آن معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار را عرصه منابع طبیعی و ملی، حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل، ۶ میلیون هکتار را مرتع و سه میلیون هکتار را بیابان تشکیل داده است.
جنگلهای استان اصفهان بطور عمده در ۲ شهرستان فریدونشهر با ۴۰ هزار هکتار و سمیرم با ۲۵ هزار هکتار قرار دارد و سرانه جنگل در این منطقه کمتر از ۰.۱ هکتار است اما با وجود سطح کم، تنوع گونهای خوبی(۳۵ گونه درختی و درختچهای) دارد.