به گزارش بامداد پنجشنبه آباجان به نقل از ایرنا، «آنا ژوزف» در گفت وگو با خبرگزاری آناتولی ترکیه خاطر نشان کرد که ناآرامیها پس از آن آغاز شد که شعارهای نژادپرستانه و جنجالی علیه فلسطینیان و عربها سر داده شد و طرفداران تیم مکابی تل آویو پرچم فلسطین را پاره کرده و به اموال عمومی آسیب زدند.
وی افزود: این شعارهای طرفداران تیم فوتبال مکابی اسرائیل حاوی عبارتهای خشونت بار علیه فلسطینیان بود که از جمله آنها میتوان به این عبارت اشاره کرد که «در غزه مدرسهای وجود ندارد؛ چرا که آنجا کودکی وجود ندارد» و این عبارت و امثال آن نوعی تشویق به خشونت و تشدید تنش بود.
مراجع هلندی در واکنشهای رسمی نسبت به تشدید روند خشونتها و ناآرامیها ابراز نگرانی کردند، اما انگشت اتهام درباره حملات و ناآرامیها را تنها به سمت طرفداران عرب و فلسطینی نشانه رفتند و ۵۷ نفر از آنها را بازداشت کردند و این در حالی بود که به گفته ژوزف هیچ طرفدار صهیونیستی بازداشت نشد.
ژوزف همچنین خاطر نشان کرد که رسانههای هلندی و ادارات دولتی از این حوادث به عنوان «سامی ستیزی» یاد کردند، اما رفتارهای صهیونیستها و حملات آنها به غیرنظامیان را کلا نادیده گرفتند.
عضو هیات مدیره سازمان «إرف راف» گفت که «سامی ستیزی» به صورت خودکار علیه هر کسی که از اسرائیل انتقاد کند یا با سیاستهای آن مخالفت کند، استفاده میشود و بدین ترتیب حتی خود یهودیان هم در معرض خطر قرار میگیرند.
ژوزف ضمن متهم کردن مراجع هلندی به در پیش گرفتن سیاست یک بام و دو هوا در اجرای قوانین، از سکوت دولت هلند در قبال خشونتهای طرفداران رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و افزود که این مراجع باید اقدامات موثرتری برای کشیدن افسار طرفداران صهیونیست در آغاز هفته اتخاذ میکردند تا جلوی تشدید وخامت امور در مسابقه پایان هفته را بگیرد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، تماشاگران صهیونیست پنجشنبه شب گذشته پس از بازی تیمهای «مکابی» تلآویو و «آژاکس» آمستردام، پرچم فلسطین را پاره کردند و شعارهایی ضد فلسطین سر دادند که با واکنش شهروندان هلندی از جمله جوانان مسلمان روبهرو شد.
اقدامات خشونتبار هواداران تیم «مکابی» تلآویو در هلند، وارونه جلوه دادن عامدانه کنش و واکنش در حوادث آمستردام از سوی رسانههای غربی، قربانی جلوه دادن رژیم صهیونیستی و چنگ زدن به ریسمان «یهودستیزی» تلاش برای توجیه حمایت از صهیونیستها از سوی مقامهای اروپایی را به وضوح نشان میدهد.
تردیدی نیست که رویکرد دوگانه و ریاکارانه غرب در برابر جنایتهای رژیم صهیونیستی در خاورمیانه سبب شده تا آنها در قلب کشورهای خود پیامدهای اقدامات خشونتبار و نفرتپراکنیهای صهیونیستها را شاهد باشند.
نسل کشی اسرائیل با کشتار عامدانه مردم فلسطین، عواقب بسیار جدی برای این رژیم و حامیان غربی آن در آینده خواهد داشت و حوادث آمستردام و واکنش مقامهای اروپایی بار دیگر احساس مصونیت از مجازات را برای رژیم صهیونیستی زنده کرد.
ویرانی کامل غزه، بمباران بیمارستانها، مراکز درمانی و مدارس آژانس آنروا؛ کشتار آگاهانه خبرنگاران و کارکنان درمانی؛ مسدود کردن تمامی مسیرهای ورود مواد غذایی، آب، دارو یا سوخت به نوار غزه؛ همه و همه به معنای یک نسلکشی واقعی و حمله به تمام قوانین بینالمللی اعم از جنگی و بشردوستانه است. شکاف میان گفتمان و سیاستهای اتحادیه اروپا در برابر توحش صهیونیستی نشان میدهد که هزینه این همدستی و حمایت بی قید و شرط از جنایتهای اسرائیل، برای خود اروپا گران تمام شود.