اسکواش نیازمند اردوهای بلندمدت و بازی های تدارکاتی است

اسکواش نیازمند اردوهای بلندمدت و بازی های تدارکاتی است

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، محمدنوید سپری و محمدحسین جعفری روز پنجشنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجان شرقی، با اعلام اینکه رشته ورزشی اسکواش در سال های پس از شیوع ویروس کرونا دوران قهقرایی را سپری می کند، یادآور شدند: تا پیش از کرونا اسکواش ایران مسیر بالندگی و رشد خود را سپری می کرد، اما تعطیلی های ناشی از کرونا موجب شد این رشته مهییج تا حدود زیادی به حاشیه رانده شود.

آنها اظهار کردند: اما در طول ۲ سال گذشته اسکواش ایران دوباره مسیر ترقی خود را آغاز کرده است، ولی باید برای توسعه بیش از پیش این رشته ورزشی نسبت به برپایی اردوهای بلندمدت برای تیم های مختلف رده های سنی اقدام کرد و در کنار آن فدراسیون نیز برای بازی های دوستانه و تدارکاتی با تیم های خارجی وارد عمل شود.

اسکواش نیازمند اردوهای بلندمدت و بازی های تدارکاتی است
«محمدنوید سپری» سرمربی تیم ملی جوانان اسکواش ایران

سرمربی تیم ملی جوانان اسکواش ایران با اشاره به اینکه این رشته ورزشی به دلیل هیجان خاص خود به تدریج در بین جوانان و نوجوانان طرفدار پیدا کرده است، گفت: باید نسبت به این استقبال برنامه های منظم و مستمری را تعریف و دنبال کرد.

محمدنوید سپری یکی از پیش نیازهای موفقیت در رده های سنی جوانان و نوجوانان در عرصه های مختلف آسیایی و جهانی را برپایی اردوهای مختلف با طول مدت زمانی زیاد عنوان و اظهار کرد: بر این اساس باید اردوهای آماده سازی حداقل سه هفته تا یک ماه برگزار شود تا در شرایط اردویی برای آماده سازی بدنی و فنی ورزشکاران اقدام کرد.

وی با اشاره به برگزاری اردوی یک هفته ای تیم ملی جوانان در تبریز، شرایط این اردو را مناسب توصیف کرد و با تاکید بر اینکه هیات اسکواش آذربایجان شرقی نهایت همکاری و تلاش خود را برای ایجاد محیط آرام و مطلوب به کار بست، ادامه داد: در صورتی که این اردوها در چند هفته برگزار شود، می توان شرایط کلی تیم را برای رقابت با تیم های قدر خارجی بهتر و مناسب تر مهیا کرد.

حضور در رقابت های بین المللی سنگاپور و مالزی برای آماده سازی تیم ملی جوانان بسیار مفید است در این مسابقات که از یازده آذر آغاز می شود تیم های مطرح مثل هند، پاکستان، مالزی، ژاپن، استرالیا و انگلیس حضور دارند.

سپری حضور در رقابت های بین المللی سنگاپور و مالزی برای آماده سازی هر چه بهتر و بیشتر تیم ملی جوانان را بسیار مفید ارزیابی و اضافه کرد: در این مسابقات از یازده آذرماه آغاز می شود تیم های مطرح از آسیا مثل هند، پاکستان، مالزی، ژاپن و تیم هایی همچون استرالیا، انگلیس نیز حضور دارند که برای تیم ملی جوانان می تواند محک بسیار بزرگ به شمار آید.

وی مهمترین رقبای تیم ملی جوانان اسکواش ایران در مسابقات بین المللی یاد شده را مالزی و هند بیان کرد.

سپری با اشاره به فشردگی این رقابت ها، یادآور شد: در طول برگزاری این مسابقات هر تیم باید حداقل هفت تا هشت بازی انجام دهد که با توجه به تمرینات منظم در تبریز به کسب مدال در این مسابقات بسیار امیدواریم.

اسکواش نیازمند اردوهای بلندمدت و بازی های تدارکاتی است
“محمدحسین جعفری” سرمربی تیم ملی نوجوانان اسکواش ایران

سرمربی تیم ملی نوجوانان اسکواش ایران نیز روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، یکی از چالش های مهم تیم های ملی در این رشته ورزشی را مربوط به برگزاری بازی های تدارکاتی و حضور در میادین بین المللی دانست و خواستار حمایت بیش از پیش فدراسیون از تیم های رده های سنی در این خصوص شد.

محمدحسین جعفری فرصت مطلوب برای آماده سازی تیم های مختلف ملی را بین هشت تا ۹ ماه بیان کرد و افزود: بر اساس شیوه های مختلف آماده سازی در کشورهای مختلف، این زمان با فاصله های کوتاه استراحت برای آمادگی برای حضور در رقابت های جهانی و بین المللی ضروری است.

وی ادامه داد: اما در ایران به دلیل انواع مشکلات که مهمترین آن مربوط به مسایل اقتصادی است، امکان برپایی چنین اردوهای بلندمدت وجود ندارد، که به همین دلیل به برگزاری اردوهای کوتاه مدت یک هفته ای بسنده می کنیم.

جعفری استعدادهای فراوان در اسکواش را یکی از مزیت های بسیار مهم این رشته ورزشی در ایران دانست و با بیان اینکه فدراسیون در چند سال اخیر در این مسیر حرکت های خوبی را شروع کرده است، یادآور شد: باید توجه داشت که می توان از سنین پایین و ۹ تا یازده سال نسبت به شناسایی استعدادهای برتر و نخبه در اسکواش وارد عمل شد و برای تیم های مختلف ملی بازیکن سازی کرد.

وی از تهران، یزد، آذربایجان شرقی، کیش و گلستان به عنوان استان های برتر اسکواش کشور یاد کرد و گفت: در ۱۰ سال گذشته استان های صاحب اسکواش که دارای سالن و کورت( محوطه بازی اسکواش) شده اند، دو برابر شده است که تحول بسیار مهمی به شمار می رود، اما باید بر همین اساس تعداد ورزشکاران این رشته نیز برای باز گذشتن دست مربیان تیم های ملی برای انتخاب، بیشتر باشد.

جعفری با تاکید بر اهمیت گسترش کمی اسکواش در کشور، یادآور شد: به موازات همین موضوع باید امکانات و تجهیزات این رشته ورزشی و کیفیت زمین ها و سالن ها نیز ارتقا یابد تا تیم های مختلف ملی در میادین آسیایی، جهانی و بین المللی افتخار آفرینی کنند.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، اردوی آماده سازی تیم های ملی جوانان و نوجوانان ایران از ۶ روز قبل در خانه اسکواش تبریز آغاز شده و تا فردا ادامه دارد.

این ۲ تیم پس از اردوی تبریز، از پنجم تا دهم آذر ماه مرحله پایانی اردوی آماده سازی را در تهران سپری کرده و روز یازده آذر برای حضور در رقابت های بین المللی عازم سنگاپور و مالزی می شوند.

حتما ببینید

فیلم| از میدان مشق تا مرکز گردشگری

فیلم| از میدان مشق تا مرکز گردشگری

دریافت ۴۰ MB

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *