به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، با گذشت نزدیک به ۴۰ روز از حملات وحشیانه و بیش از ۵۰ روز محاصره ظالمانه رژیم صهیونیستی علیه شمال نوار غزه، دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد که بیش از ۲۰۰۰ غیرنظامی در جریان ۳۸ روز کشتار هولناک و جنگ نسل کشی رژیم اشغالگر در شمال نوار غزه به شهادت رسیدند.
اسماعیل الثوابته، مدیر کل دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه در این زمینه گفت: تجاوزات رژیم صهیونیستی که به مدت نزدیک به ۴۰ روز در شمال نوار غزه ادامه دارد، منجر به شهادت بیش از ۲۰۰۰ غیرنظامی شده که اغلب آنها زن، کودک و سالمند هستند.
وی با تاکید بر اینکه جامعه بینالمللی باید اقدامی جدی برای توقف جنگ نسل کشی رژیم اشغالگر علیه فلسطینیان در نوار غزه به ویژه شمال این باریکه انجام دهد، اعلام کرد: آمریکا، انگلیس و شماری از کشورهای اروپایی مسئول جنایاتی هستند که در نوار غزه اتفاق میافتد و آنها در جنگ گرسنگی و نسل کشی علیه غزه شریکند. در این میان، رژیم صهیونیستی، جهان و جامعه بینالمللی را با نقشههای غلط خود درباره گسترش مناطق بشردوستانه که ادعا میکرد امن هستند، فریب میدهد.
این مقام دولتی در غزه اظهار داشت: ارتش رژیم اشغالگر نقشههایی را توزیع میکند که مناطقی را به رنگ زرد نشان میدهد و مدعی میشود که آنها مناطق بشردوستانه و امن هستند و سپس همین مناطق را با بمب و موشک هدف قرار میدهد. این حملات منجر به قتل عام تعداد بیشماری غیرنظامی از جمله زنان، کودکان و سالمندان میشود.
اسماعیل الثوابته از چندین منطقه که رژیم صهیونیستی آنجا را امن اعلام کرده بود، سپس به این مناطق حمله کرد، نام برد، مانند: منطقه المواصی در غرب خان یونس در جنوب غزه و دیرالبلح در مرکز این باریکه، که شاهد کشتار وحشیانه غیرنظامیان است.
مدیر دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه گفت: اسرائیل به سیاست غیر انسانی خود در جلوگیری از ورود کمکهای بشردوستانه به ویژه دارو و مواد غذایی به غزه ادامه میدهد. بسته شدن گذرگاه رفح برای حدود ۱۹۰ روز که یک گذرگاه ضروری برای ورود کمکها به غزه است، موجب کمبود شدید مواد اولیه و گسترش مرگ بر اثر گرسنگی به ویژه در شمال نوار غزه شد.
وی افزود: حدود ۶۰۰ هزار تن کمک و مواد غذایی در آن سوی گذرگاه رفح در جنوب نوار غزه گیر کرده و رژیم صهیونیستی همچنان از ورود آنها جلوگیری میکند.
پیش از این «لوئیز وتردج» از مسئولان ارشد آژانس آنروا اعلام کرد که ورود کمکهای بشردوستانه به غزه به پایینترین سطح خود طی چند ماه گذشته رسیده و وضعیت در این باریکه واقعاً فاجعه بار بوده و میانگین ورود کمکها به غزه در ماه اکتبر ۳۷ کامیون در روز بوده است.
وی افزود: کاملا روشن است که ۳۷ کامیون در روز برای جمعیت ۲٫۲ میلیون نفری در نوار غزه که هیچ چیز برای زندگی ندارند، اصلاً کافی نیست. چند روز قبل بخش امنیت غذایی در برنامه جهانی غذا گزارشی درباره احتمال قحطی قریب الوقوع در شمال نوار غزه منتشر کرد بسیار خطرناک است. ما در تحقیقات خود متوجه شدیم که بسیاری از افراد در شمال نوار غزه برای پیدا کردن خرده نان روی زمین یا قطرهای آب دست و پا میزنند و سازمان ملل همچنان از دسترسی به این منطقه محروم است.
انتهای پیام/