به گزارش خبرنگار سیاسی آباجان به نقل از ایرنا، مصطفی نخعی در نشست علنی روز سهشنبه – ۲۲ آبان ماه – مجلس شورای اسلامی پس از قرائت گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ توسط رئیس دیوان محاسبات کشور، در اخطاری با استناد به اصل ۱۱۰ قانون اساسی، گفت: احکام خوبی در بودجههای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ و برنامه هفتم توسعه آورده شده است. از جمله حساب بهینه سازی مصرف انرژی، تشکیل سازمان بهینه سازی مصرف، ذخیره سازی گاز و جمع آوری گازهای مشعل و بسیاری از احکام که متاسفانه بسیاری از آنها در دولت قبل عملیاتی و اجرایی نشده است.
نماینده مردم سربیشه و نهبندان در مجلس افزود: حتی در یک مقطعی، مبالغی به حساب بهینه سازی وارد شد اما این مبلغ برای امور دیگر هزینه شد و در مقابل انتظار داریم ناترازی روز افزون انرژی که در کشور وجود دارد برطرف شود که قطعا نمیشود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به توزیع نامتوازن اعتبارات ورزشی در استانهای مختلف کشور گفت: استعدادهای ورزشی زیادی در استانهای مختلف وجود دارد که به دلیل بی توجهی و عدم تخصیص متوازن اعتبارات ورزشی شناسایی نشده و رشد نمیکنند یا سلامت آنها دچار مخاطره میشود.
نخعی خاطرنشان کرد: اعتبارات دستگاههای اجرایی که در گزارش تفریغ بودجه به آن اشاره شد، باید مورد توجه قرار گیرد. چرا که در برخی سازمانها از یک طرف میگویند پول نداریم از سوی دیگر بخشی از اعتبارات آنها در پایان سال مالی به خزانه برگشت میخورد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، احمد رضا دستغیب امروز با قرائت گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با اشاره به رویکردهای تحولی دیوان، گفت: گزارش هایی که تقدیم نمایندگان می شود باید قابلیت بهره برداری داشته باشد چون برخی گزارش های حجیم قابلیت بهره برداری ندارد لذا نتایج تفریغ در این گزارش محسوس است.
رئیس دیوان محاسبات اضافه کرد: مجموع چارچوبهای گزارشگری احکام و بندهای پیشنهادی، ۴۴۷ بند و جزء در بودجه ۱۴۰۲ است که ۱۲ هزار و ۱۱۵ گزارش حسابرسی عملکرد بندها آماده شده و کلیه گزارش ها در ۴۵ جلسه هیات عمومی مورد بررسی قرار گرفته است.