«ققنوس قدس» چگونه جان گرفت

«ققنوس قدس» چگونه جان گرفت

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، نمایشگاه گروهی تصویرسازی و نقاشی «ققنوس قدس» به مناسبت چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله و گرامیداشت شهدای مقاومت با حضور محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری، محمد زرویی نصرآباد سرپرست مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، مطهر محمدخانی رئیس مرکز ارتباطات و سخنگوی شهرداری تهران، سیدعلی میرفتاح، عبدالحمید قدیریان، سیدشهاب الدین شکیبا، ناصر سیفی، صدیقه سلمان، علی اصغر یوزباشی، مجید ریاضی، محمود عبدالحسینی، شعیب حسینی، مهدی فرخی و کامیار صادقی و جمعی دیگر از هنرمندان عصر دوشنبه ۲۱ آبان ماه در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری افتتاح شد.

«ققنوس قدس» چگونه جان گرفت

در بیانیه این نمایشگاه به قلم ناصر سیفی آمده است: «جبهه مقاومت، قرن‌هاست که از قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) تاکنون، میدان تکلیف و جهاد مستمر تا نابودی ظالمان و مستکبران عالم را ترسیم کرده و تعمیم داده است. در عصر روح‌الله، ما شاهد باز شدن افق‌های گسترده در عرصه جهاد فراگیر با شیطان زمان هستیم. میدان مقاومت، نمایشگاه باشکوهی شده از ایمان، جهاد و شهادت؛ سه مولفه قدرت که در دل و جان و اندیشه موحدان عالم نهادینه شده است.

در این عرصه، پیر و جوان، زن و مرد، عزم خود را جزم کرده‌اند تا اولیاء طاغوت را از مرزهای نور و توحید بیرون کنند و برای این امر مهم، همه هستی و دار و ندار خود را به میدان آورده‌اند. کشتن کودکان و نوزادان، خود گواه خشم و کینه فرزندان نژادپرست شیطان از مکتب فطری و کهن جهاد و مقاومت و طلیعه‌های نوظهور آن در جبهه‌های گسترده امروز است. به امر و اراده الهی پیروزی و رستگاری از آن موحدان و مستضعفان عالم خواهد بود.

به نام خداوند سّر و علن/ صف بندگانش به جان ممتحن
خداوند خاک، آتش و آب و باد/ ز رحمت گشوده است باب جهاد
یکی روح الله در جان و تن/ قیامش فراتر ز مرز و وطن
به فیض ولایت سپاسی سزا/ که بودیم در عصر سید حسن
به لب گر در این عرصه‌ها جان رسد/ مبادا که فرصت به شیطان رسد
به خون شهیدان شهادت دهیم/ که هیهات اگر تن به ذلت دهیم»

«ققنوس قدس» چگونه جان گرفت

سیدشهاب الدین شکیبا مدیر هنری نمایشگاه «ققنوس قدس» درباره ایده برگزاری این نمایشگاه گفت: از همان شب شهادت سیدحسن نصرالله، علی بحرینی از هنرمندان نقاش خیلی خودجوش تابلویی را برای حوزه هنری خلق کرد که این اثر، سنگ بنای این نمایشگاه شد تا به تدریج هنرمندان دیگر نیز خلق اثر کردند و به آثار «ققنوس قدس» اضافه شد.

وی با بیان اینکه ۱۶ اثر تصویرسازی و ۱۰ اثر نقاشی در «ققنوس قدس» روی دیوار رفته است، در توضیح این بخش‌ها اظهار کرد: محمدرضا دوست محمدی آثار تصویرسازی نمایشگاه و تایپ‌های این آثار را مسعود نجابتی خلق کرده‌اند. این آثار تصویرسازی، طی ۴۰ روز اخیر ترسیم شده‌اند، یعنی هر فرمانده ایرانی و عضو حزب الله که شهید می‌شد، به آثار این مجموعه تصویرسازی شده، اضافه می‌شد. در نمایشگاه همچنین، یک اثر طراحی و ۱۰ اثر نقاشی از هنرمندانی چون علی بحرینی، عبدالحمید قدیریان، سیدعلی میرفتاح، ناصر سیفی، حسین عصمتی، مهدی فرخی، سیدمحمدرضا میری، صدیقه سلمان و محمدعلی نادری به نمایش گذاشته شده است.

«ققنوس قدس» چگونه جان گرفت

شکیبا درباره بازخوردهای آثار «ققنوس قدس» بیان کرد: مجموعه تصویرسازی‌شده فرماندهان شهید قبل از برگزاری نمایشگاه به دست دوستان در حزب الله لبنان رسید که بسیار استقبال کردند و حتی لایه باز این آثار را از ما گرفتند تا در رسانه‌های خود منتشر کنند. در واقع همزمان با افتتاح نمایشگاه، در لبنان نیز در حال نشر این آثار هستند.

محمد زرویی نصرآباد سرپرست مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری نیز درباره واکنش سریع هنرمندان تجسمی در مواجهه با اتفاقات و برگزاری این نمایشگاه گفت: ما به عنوان مدیران فرهنگی هنری می‌توانیم از حس مسئولیت این هنرمندان تشکر و فضایی چون نمایشگاه «ققنوس قدس» را برای نمایش آثارشان فراهم کنیم و در حد وسع خود ابزار و فضایی برای تولید و ارائه اثر در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

نمایشگاه گروهی تصویرسازی و نقاشی «ققنوس قدس» تا ۲۰ آذرماه، شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ الی ۱۸ در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری برقرار است.

Check Also

فراخوان مسابقه‌ آهنگ‌سازی الکتروآکوستیک منتشر شد

فراخوان مسابقه‌ آهنگ‌سازی الکتروآکوستیک منتشر شد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، فراخوان نهمین دوره‌ مسابقه‌ آهنگسازی موسیقی الکتروآکوستیک «جایزه‌ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *