دریافت
۱۰ MB
«بهزاد اصلانی» روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: پس از اعلام خبر مرکز فرماندهی عملیات هلال احمر آذربایجانشرقی مبنی بر مفقودی یک جوان ۱۹ ساله اهل زنجان در منطقه «نصیرآباد»، بلافاصله چهار نفر از امدادگران پایگاه شهید «ملکپور» هشترود به محل حادثه اعزام شدند.
وی اضافه کرد: در ادامه عملیات جستوجو و به دلیل تاریکی هوا و وسیع بودن منطقه، پشتیبانی دیگر امدادگران نیز تقاضا شد و ۶ نفر دیگر از امدادگران در محل حادثه حاضر شدند.
«اصلانی» با بیان اینکه محل حدودی حادثه جنوبشرقی قلعه ضحاک اعلام شده بود، بیان کرد: پس از ساعتها جستوجو در این منطقه، خوشبختانه جوان مصدوم زنده اما با شکستگی استخوان «فمور» یا «ران پا» پیدا شد.
به گفته وی این کوهنورد مصدوم در یک دره عمیق و خطرناک گیر افتاده بود و بر همین اساس با توجه به شیب دره و خطرناک بودن عملیات، اعزام نیروی کمکی از هلال احمر چاراویماق نیز درخواست شد.
رییس هلال احمر هشترود بیان کرد: یک گروه سه نفری نیز از پایگاه هلال احمر «بارگاه» برای کمک به حمل این مصدوم در محل حاضر شدند و کوهنورد زنجانی پس از فیکس کردن و بسکت کردن از دره بیرون کشیده شد.
«اصلانی» که همراه با گروه دوم از امدادگران هلال احمر در محل حضور یافته بود، این را هم بیان کرد: عملیات جستوجو حدود هفت ساعت و نجات این کوهنورد نیز حدود ۶ ساعت به طول انجامید و در نهایت مصدوم به عوامل اورژانس ۱۱۵ و پاسگاه «کوهسار» هشترود تحویل داده شد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا قلعه تاریخی ضحاک در یکی از مرتفعترین بخشهای هشترود قرار دارد و یادآور داستانهای شاهنامه است؛ این قلعه از جاذبههای گردشگری آذربایجانشرقی به شمار میرود و در دل طبیعتی زیبا واقع است.
قدمت این اثر تاریخی به دوره اشکانیان و ساسانیان میرسد و بنای آن طی ۲۷ اسفند ۱۳۸۶ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.
برای بازدید از قلعه ضحاک باید بعد از رسیدن به شهر هشترود و پیمودن ۱۴ کیلومتر مسافت به روستای «خراسانک» بروید و بقیه مسیر را را پیاده حرکت کنید؛ از سمت راست تونل اول که راه پاکوب است، حرکت کنید تا به تونل دوم برسید؛ در سمت راست تونل دوم آب آشامیدنی گوارایی وجود دارد که میتوانید به عنوان آب شرب استفاده کنید و سپس به سمت قلعه صعود کنید.