علی قرهگوزلو روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ورزشی آباجان به نقل از ایرنا در خصوص نایب قهرمانی در مسابقات قهرمانی جهان اظهار داشت: نمیتوان نتیجه را از قبل مشخص کرد و همیشه در بازی اسنوکر شانس یک بخش ماجراست. آمادگی من در سطح بالایی بود و برای قهرمانی پا به عرصه جهانی گذاشتم اما در بخشهایی از بازی، شانس بیشتر با حریف یار بود. با از دست دادن قهرمانی و کسب مدال نقره، از ادامه ناامید نشدم زیرا در سال جاری ۳ مدال دیگر نیز کسب کردم؛ قهرمانی در جامجهانی، طلا و برنز آسیا نیز در کارنامه امسال من ثبت شده است.
قهرمان ایرانی اسنوکر جهان با اشاره به حضور در تور حرفهایهای اسنوکر عنوان کرد: یک ماه دیگر باید در مسابقات انتخابی شرکت کنم. البته در گذشته جواز حضور در جدول مسابقات تور جهانی را کسب کردم ولی در مسابقات انتخابی نیز باید حضور پیدا کنم که نامم در لیست جای بگیرد. من به همراه یک ورزشکار بحرینی برای حضور در تور جهانی حاضر خواهیم شد. از بین کسانی که در رقابتها شرکت میکنند، تنها ۲ نفر برای حضور در تور حرفهایها انتخاب خواهند شد.
وی درمورد هزینههای تمرین و مسابقه در این رشته عنوان کرد: به صورت خصوصی تمرین میکنم. حریفانی که با آنها تمرین دارم و مسابقه میدهم برایم تکراری شدند ولی در مسابقات قهرمانی جهان با بهترینهای دنیا در بخش آماتور رقابت کردم.
قرهگوزلو افزود: در فینال قهرمانی جهان، چند اشتباه داشتم و حریف هم فریمهای کمی به من داد. او بازیکن بسیار خوبی است ولی در بعضی موقعیتها اگر آنطور که میخواستم بازی پیش میرفت، شاید بازی را با اختلاف زیادی برنده میشدم. ۳ فریم از حریف گرفتم که آن هم از توان خودم بود.
وی با اشاره به بلاتکلیفی ریاست فدراسیون خاطرنشان کرد: فدراسیون مدت زیادی است که رئیس ندارد و انتخابات برگزار نشده است. به طور قطع نداشتن رئیس و حضور سرپرست، مشکلاتی برای ما دارد؛ در دنیا چهره خوبی از ما میشناسند و با میزبانیهای خوب نیز میتوانیم موفقیتهای زیادی کسب کنیم.
دارنده مدال نقره اسنوکر جهان ادامه داد: شنیدهایم که قرار است به رشتههای حاضر در المپیک، یکی از رشتههای بیلیاردی نیز اضافه شود. قطعا اگر اسنوکر در المپیک نباشد و در عوض، بازی هشت توپ چینی به این رقابتها برود، در آن تورنمنت حاضر میشوم. در این رشتهها سن و سال آنچنان ملاک نیست و تا زمانی که سطح بینایی خوب باشد، میتوانیم بازی کنیم.
قرهگوزلو درباره کمکهای وزارت ورزش گفت: انتظار نداریم مثل ورزشکاران المپیکی به ما هم جایزه بدهند اما حداقل یک دهم آن از ما حمایت کنند. من در آسیا قهرمان شدم و فقط ۶۰ میلیون جایزه گرفتم اما یک نوجوان با قهرمانی در وزنهبرداری آسیا، ۳۰۰ میلیون گرفت. ما حتی بخشی از هزینههای اعزام را هم به طور شخصی پرداخت میکنیم و تنها کمکهایی از هیات استانی و فدراسیون به ما میرسد. اگر حمایت خوبی از ما شود میتوانیم مدالها و عناوین بیشتری برای کشورمان به ارمغان آوریم.