حمزه مویدی روز یکشنبه در گفت و گو با آباجان به نقل از ایرنا بیان کرد: ماشین آلات روستایی از ابتدای تاسیس دهیاری ها با هدف حمایت و خدمات به دهیاری ها تامین و بکارگیری شده است که تا پیش از این ۲۳۸ دستگاه برای مدیریت پسماند روستایی در اختیار دهیاری های استان بود.
وی با اشاره به فرسودگی بانک ماشین آلات روستایی استان، مشکلات تعمیر و هزینه های مضاعف در این حوزه افزود: در برخی مواقع دهیاری ها به دلیل ضعف تجهیزات، ناچار به اجاره ماشین آلات جهت مدیریت پسماند روستا هستند و در مواردی، بخشی از اعتبارات عمران و آبادسازی روستاها صرف هزینه های تعمیرات بانک ماشین آلات شده است.
وی با بیان اینکه ماشین آلات از سال ۸۲ تاکنون در اختیار دهیاری ها بوده است عنوان کرد: تامین ماشین آلات دهیاری تاثیر قابل توجهی در اجرای برنامه های عمران روستایی دارد که به همین منظور طی انعقاد تفاهم نامه ای با پست بانک و دریافت تسهیلات هشت درصدی، امکان نوسازی این تجهیزات در استان فراهم شده است.
مویدی گفت: مجموع ۱۰۶ دستگاه کامیونت با اعتبار ۵۰۴ میلیارد ریال خریداری که ۶۳ دستگاه آن تحویل استان شده است و حدود یک ماه آینده مابقی ماشین آلات در سطح دهیاری ها توزیع خواهد شد.
وی با اشاره به ظرفیت گردشگری منحصر به فرد در سطح روستاهای استان افزود: ایجاد زیرساخت های گردشگری و تامین تجهیزات مورد نیاز در این حوزه نقش قابل توجهی بر توسعه گردشگری روستایی و جذب مسافران در این مناطق خواهد داشت.
وی با اشاره به مساعدت های مسوولان مربوطه در راستای تامین ماشین آلات مورد نیاز روستاهای استان ادامه داد: تلاش می شود طی سال جاری تمامی دهیاری های لرستان از ماشین آلات مورد نیاز بهره مند شوند تا با توجه به ظرفیت های منحصر به فرد در سطح استان اقدامات موثرتری برای آبادانی روستاها انجام شود.
یک هزار و ۵۲۴ دهیاری در روستاهای لرستان فعال است.