«هادی خرسندی» شامگاه یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: این ساختوسازهای غیرمجاز با اجرای رزمایش صیانت از اراضی کشاورزی شناسایی شد.
به گفته وی برگزاری این رزمایش از روز گذشته در برخی از مناطق آذربایجانشرقی و از امروز در مراغه آغاز شد.
وی اضافه کرد: همچنین یک مورد ساختوساز غیرمجاز که صاحب آن نسبت به تخریب بنا اقدام نکرده بود نیز با آرای قطعی ماده ۳ قانون حفظ کاربری تخریب، و به عرصه کشاورزی بازگردانده شد.
مدیر جهاد کشاورزی این را هم بیان کرد: آرای قطعی با حکم دادگاه و با حضور نماینده دادستان، عوامل انتظامی و کارشناسان جهاد کشاورزی به مرحله اجرا گذاشته میشود.
«خرسندی» تاکید کرد: هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز و دست درازی به یکپارچگی اراضی کشاورزی که باعث به خطر افتادن امنیت غذایی مردم شود، ممنوع است.
جهاد کشاورزی حافظ ظرفیتهاست
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا مراغه با داشتن ۲۲ هزار هکتار باغ و ۵۳ هزار هکتار اراضی زراعی، قطب تولید محصولات باغی و زراعی آذربایجانشرقی است و صیانت از این داشتهها ضروری است.
گفتنی است سالانه ۴۰۰ هزار تن میوه و ۱۰۰ هزار تن محصولات زراعی در مراغه تولید میشود و علاوه بر آن این شهرستان رتبه اول تولید ماهی، جایگاه نخست تولید عسل، رتبه اول تولید سیب، جایگاه سوم تولید تخممرغ، جایگاه سوم تولید گوشت مرغ و رتبه چهارم در تولید شیر و گوشت قرمز آذربایجانشرقی را داراست.
۷۴ مزرعه پرورش ماهی با تولید سالانه هزار و ۱۶۰ تن ماهی نیز در این شهرستان وجود دارد و ۱۷ درصد از ماهی استان در این شهرستان تولید میشود.
همچنین ۱۸ درصد عسل آذربایجانشرقی در مراغه تولید میشود و شهرستان با تولید سههزار و ۳۷۰ تن عسل رتبه اول استان را در اختیار داشته و بیش از یکهزار زنبورستان فعال در شهرستان وجود دارد.
مراغه اولین تولیدکننده سیب آذربایجانشرقی به شمار میرود و با ۳۰۰ هزار تن تولید سالانه، ۳۱ درصد از تولید آذربایجانشرقی را به خود اختصاص داده است.
این شهرستان همچنین رتبه سوم تولید تخممرغ آذربایجانشرقی را با تولید ۱۶ هزار تن تخممرغ در اختیار دارد که ۱۴ درصد از تولید استان را شامل میشود.
در مراغه هشت هزار تن گوشت مرغ نیز تولید میشود و حجم تولید شیر شهرستان ۴۲ هزار تن و گوشت قرمز نیز پنج هزار و ۵۰۰ تن است.
این شهرستان با برخورداری از شبکه ریلی، زمینی و هوایی و همچنین گمرکی که امکان صادرات مستقیم و صدور پروانه بهداشتی دارد، میتواند فرصتی برای صادرات محصولات کشاورزی و ارزآوری برای کشورمان باشد و مدیریت جهاد کشاورزی حافظ این ظرفیتهاست.