به گزارش خبرنگار فرهنگی آباجان به نقل از ایرنا، نمایش «ناصدا» که روزهای نخست آبان ماه اجرای خود را آغاز کرده است، زندگی زن و مردی را روایت می کند که به دلیل مشکلات مالی باید تصمیماتی در زندگی خود بگیرند و در این میان گذشته مرد چالش های دیگری را برای آینده آنها به وجود می آورد.
نمایش با پخش صداهایی آغاز می شود که برای همه آشنا و محبوب است مانند قدم زدن، چای خوردن یا حتی صدای ساده جارو زدن زمین در ساعات صبحگاهی توسط یک فراش اما در میانه همین صداهای آشنا، مخاطب با صحبت های کوتاه با زندگی این زن و شوهر آشنا می شود؛ زن و شوهری که از همان زمان ورود مخاطبان به سالن در صحنه حضور دارند.
اگرچه «ناصدا» نمایشگر یک زندگی زناشویی با مشکلات مالی است و تلاش آنها در جهت حمایت از یکدیگر در زمینه های شغلی، حفظ خانواده و از خودگذشتگی را نشان می دهد اما در میانه داستان یک اتفاق ساده که گذشته را یادآوری می کند، روند داستان را به طور کلی تغییر می دهد تا چاشنی روانکاوانه نیز به این نمایش اضافه شود.
یکی از موضوعات مهم و پرتکرار این نمایش، تاکید بر سخن گفتن و صحبت کردن برای رفع مشکلات و بهبود شرایط است که مقاومت مرد قصه ناصدا برای حرف زدن بر افزایش این مشکلات دامن می زند؛ مشکلاتی که اگر مطرح می شدند می توانستند زندگی بهتری را رقم بزنند.
از دیگر نکات این نمایش، استفاده از صدا در بخش های مختلف است، آنهایی که در ذهن می شنویم، سکوت هایی که در زندگی می کنیم و «اعتیادی که به کلمات پیدا کرده ایم» بدون اینکه توجه کرده باشیم گاهی نیازی به کلام نیست بلکه «زبان صدا قشنگ تر» از هر زبان دیگری است.
همچنین نورپردازی در بخش هایی که نیاز به نمایش فضای ذهنی بیشتری دارد، «ناصدا» توانسته حس لازم را به خوبی به مخاطب منتقل کند و با موسیقی و طراحی حرکات عدم تعادل روانی رخ داده در روند داستان را نشان دهد.
از مهمترین نکاتی که در این نمایش باید به آن اشاره کرد، بازی مرتضی تقی زاده و نازنین کیوانی، دو بازیگری است که به خوبی توانستند اجرایی مناسب را به نمایش بگذارند؛ از حرکات کاملا هماهنگ گرفته تا اجرای حرکات طراحی شده، توانستند به خوبی اجرایی شایسته داشته باشند.
در بخشی از نمایش، بازیگران باید از صحنه خارج می شدند و در یک قدمی مخاطب، بخشی از نمایش را بازی می کردند که ارتباط چشمی مناسب توانست، همراهی بیشتر را با خود از سوی مخاطب جلب کند.
نمایش «ناصدا» به کارگردانی مهدی برومند، نویسندگی عباس جمالی و تهیه کنندگی سارا بهرامی از ۱۰ آبان ماه اجرای خود را آغاز کرده و تا ۱۰ آذرماه نیز در مجموعه تئاتر لبخند به صحنه خواهد رفت.