طلسم شکنی دولت چهاردهم در تامین نیاز دیرینه بیمارستان ۴۰۰ تخت‌خوابی رامسر+ فیلم

طلسم شکنی دولت چهاردهم در تامین نیاز دیرینه بیمارستان ۴۰۰ تخت‌خوابی رامسر+ فیلم


دریافت
۱۳ MB

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا؛ یکی از مطالبه‌های جدی رامسری‌ها در سال‌های اخیر تجهیز و نوسازی بیمارستان امام سجاد(ع) یا ساختِ یک بیمارستان جدید برای این شهر گردشگرپذیر بود.

بیمارستان فعلی رامسر به دلیل اینکه حدود هفت دهه از زمان ساخت آن می‌گذرد، از نظر ساختمانی و تجهیزاتی دیگر پاسخگوی نیازِ شهروندان، گردشگران چند میلیون نفری و اهالی شرق گیلان که برای دریافت خدمات درمانی به این منطقه می‌آیند، نیست و با کمبودها و کاستی‌های متعددی دست به گریبان است. به همین دلیل برای ارایه خدمات مطلوب به گسترش فضا و ارتقای تجهیزات نیاز دارد.

از سوی دیگر این بیمارستان یکی از زیرساخت‌های درمانی مازندران است که در دو سال گذشته مجوز پذیرش بیماران خارجی در راستای گردشگری سلامت دریافت کرده است و همین موضوع اهمیت و لزوم ارتقای تجهیزات، فضای مدرن و ارایه خدمات مطلوب در این بیمارستان را دو چندان می‌کند. زیرا از این طریق می‌تواند متقاضیان درمان از کشورهای همسایه را به این شهر بکشاند و از این طریق زنجیره گردشگری سلامتِ رامسر را تکمیل کند.

این عقب‌ماندگی درحالی رخ داده که هیات وزیران در سال ۱۳۸۹ ساختِ بیمارستان جایگزین و ارتقای تجهیزات این بیمارستان را تصویب کرد. اما در حالی که ۱۴ سال از این مصوبه گذشته و از آن زمان چهار دولت بر سرکار آمدند، اتفاقی‌ برای تنها زیرساخت درمانی این شهرستان رخ نداده و کلنگِ بیمارستان جایگزین بر زمین نخورده است.

طلسم شکنی دولت چهاردهم در تامین نیاز دیرینه بیمارستان ۴۰۰ تخت‌خوابی رامسر +فیلم

مصوبه پس از ۱۴ سال جان گرفت

این مصوبه درحالی از ۱۴ سال پیش خاک می‌خورد که حتی اقدامات اولیه نظیر جانمایی زمین در اطراف دانشگاه پردیس بین‌الملل با راه دسترسی مشخص، طراحی معماری و سازه و کتابچه طرح با جزئیات کامل آن هم انجام شده است.

بر اساس کتابچه طرح و طراحی‌های صورت گرفته بیمارستان با معماری و نمای مدرن طراحی شده و در فضای پنج هزارمتری و مجزا از بیمارستان فعلی ساخته می‌شود و شامل ۲۶۶ تخت بستری عادی، ۴۶ تخت بستری ICU، ۱۲ تخت بستری NICU، ۲۴ تخت بستری مراقبت متوسط، ۵۰ تخت بستری اورژانش (حاد و تحت نظر) و در مجموع شامل ۳۷۲ تخت بستری عادی، متوسط و ویژه است.

طی سال‌های اخیر اما اقداماتی برای زنده کردن این مصوبه و تحرکات برای پیگیری و عملیاتی شدن آن صورت گرفت.

در همین پیوند، فرماندار رامسر در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: بیمارستان امام سجاد(ع) رامسر که حدود هفت دهه از زمان ساخت آن می‌گذرد از نظر ساختمانی و تجهیزاتی با کمبودها و کاستی‌های متعددی دست به گریبان است، این زیرساختی درمانی یکی از پر متقاضی‌ترین زیرساخت‌های درمانی غرب مازندران به‌ شمار می‌رود که افزون بر مردم رامسر، تنکابن و عباس‌آباد نیازهای درمانی منطقه شرق استان گیلان را هم پوشش می‌دهد.

ابراهیم شیرودعشوریان با بیان اینکه هیئت وزیران در سال ۱۳۸۹ طرح احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی جایگزین بیمارستان رامسر را مصوب کرد، افزود: با این وجود طی سال‌های اخیر این مصوبه بر زمین ماند و هیچگونه اعتباری برای ساخت آن تخصیص نیافت و به طور کلی مسکوت ماند. ضمن اینکه مشخص نیست طی سال‌های گذشته پیگیری برای اجرای این مصوبه انجام شده است یا خیر.

وی با توضیح اینکه سال ۱۴۰۱ اقداماتی برای به جریان انداختن این مصوبه و ساخت بیمارستان انجام دادیم، اظهار کرد: در همین راستا مکاتباتی با دانشگاه علوم پزشکی مازندران، مدیران ملی، استانی و سازمان برنامه و بودجه انجام و این موضوع از سوی نماینده مردم رامسر در مجلس شورای اسلامی نیز پیگیری شد، که در نهایت سال ۱۴۰۲ وزارت بهداشت این مصوبه را در دستور کار خود قرار داد.

فرماندار رامسر با بیان اینکه مصوبه ایجاد بیمارستان جایگزین به دلیل اینکه بیشتر مجوزهای لازم برای قرار گرفتن در ردیف بودجه را داشته قرار است که در ردیف بودجه ملی سال ۱۴۰۴ قرار گیرد و اعتباری هم برای ساختِ آن در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به تلاش‌های نماینده عالی دولت در مازندران برای تامین اعتبار این پروژه تصریح کرد: استاندار مازندران نیز مدتی پیش در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی مازندران نیز به طور ویژه تامین اعتبار برای ساخت این بیمارستان را پیگیری کرد که جای قدردانی دارد. ضمن اینکه این موضوع و قرارگرفتن آن در ردیف اعتباری بودجه ۱۴۰۴ نیز از سوی سید شمس‌الدین حسینی نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس‌آباد در مجلس شورای اسلامی نیز در حال پیگیری است.

طلسم شکنی دولت چهاردهم در تامین نیاز دیرینه بیمارستان ۴۰۰ تخت‌خوابی رامسر +فیلم

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، ساختِ این بیمارستان در صورت تحقق وعده‌های داده شده طی یک دهه آینده می‌تواند رامسر را از لحاظ درمانی به شهری مستقل تبدیل کند، ضمن اینکه شهروندان این شهر هم دیگر نیازی به دریافت خدمات درمانی از شهرها یا استان‌های هم‌جوار نخواهند داشت.

از سوی دیگر تامین چنین زیرساختی به گردشگری این شهر که کلید اصلی توسعه گردشگری رامسر محسوب می‌شود، هم کمک خواهد کرد. و تمامی این موارد مستلزم آن است که اعتبار لازم به صورت مستمر تزریق شود تا این طرح هم به سرنوشت دیگر طرح‌های درمانی مازندران که بیش از یک یا دو دهه راکد مانده، دچار نشود.

شهرستان گردشگری رامسر در غرب مازندران واقع شده است.

حتما ببینید

هشدار ریزش سنگ در جاده‌های کوهستانی مازندران

هشدار ریزش سنگ در جاده‌های کوهستانی مازندران

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، هواشناسی روز جمعه با صدور هشدار سطح …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *